Horoscopul săptămânii: Fecioarele sunt nemulțumite cu banii, Gemenii au chef de distracție

Săptămâna aceasta este una extrem de activă pentru toate zodiile:

Horoscopul săptămânii Berbec

La începutul acestei săptămâni vor exista discuții despre primirea unor bunuri sau obținerea unor avantaje materiale, dar va trebui să apelezi la tactici și manevre pentru a le obține. Ai grijă să nu apară fisuri de natură morală, juridică sau financiară. În această perioadă vei putea să înțelegi mai bine limitele ființei umane.

Horoscopul săptămânii Taur

Vei avea tendința de a rezolva conflictele din viața ta prin intermediul unor tactici care, deși eficiente, nu sunt tocmai ortodoxe. Ai grijă să nu trădezi pe cineva prin vorbe și fapte.

Horoscopul săptămânii Gemeni

FOLLOW ME

În această săptămână nu te simți foarte bine – printre stările tale se vor număra tristețea, amărăciunea, îngrijorarea, regretele, dar vei avea chef de noi provocări erotice și îți vei dori să te bucuri din plin de plăceri (prin intermediul mâncării rafinate, al băuturii, al jocurilor).

Horoscopul săptămânii Rac

Racii se vor îndoi de onestitatea partenerului de viață și vor avea gânduri distructive. Vor fi harnici și dedicați treburilor gospodărești. Această perioadă este una favorabilă conceperii unui copil. Racii vor avea, de asemenea, surprize de natură materială.

Horoscopul săptămânii Leu

Leii vor fi nemulțumiți din cauza unor pagube din gospodărie, plus că trebuie să trateze cu mare grijă anumite rude. În decursul săptămânii vor avea un comportament excentric și tendința de a judeca excesiv comportamentul celorlalți. Dacă au de susținut un examen, există șanse să se descurce.

Horoscopul săptămânii Fecioară

La începutul săptămânii nativii zodiei Fecioară vor primi niște vești proaste. S-ar putea să fie victimele unor conflicte verbale – bârfe, calomnii, critici nejustificate, atacuri la persoană, insulte. Ar trebui să evite deplasările, deoarece există riscul de a li se fura ceva în timpul călătoriei. Nativii își vor schimba atitudinea față de salariul de la locul de muncă prezent și s-ar putea chiar să se gândească să-și caute altceva.

Horoscopul săptămânii Balanță

Balanțele ar putea să fie îngrijorați din motive financiare pe la începutul acestor zile și s-ar putea panica gândindu-se la veniturile lor. S-ar putea să fie rost de deplasări în străinătate pentru a rezolva chestiuni oficiale.

Horoscopul săptămânii Scorpion

Săptămâna Scorpionilor este caracterizată de gânduri ascunse, planuri secrete și dorință de revanșă. S-ar putea să iasă la iveală afecțiuni cronice sau karmice. La sfârșitul săptămânii nu vei fi prea interesat/ă să comunici cu persoanele mai puțin importante.

Horoscopul săptămânii Săgetător

Universul tău interior este marcat de revolte, nemulțumiri și planuri usturătoare pentru cei care te-au făcut să suferi. Ești vulnerabil/ă din punctul de vedere al sănătății – unele infecții s-ar putea să recidiveze și s-ar putea să fie nevoie de intervenții chirurgicale.

Horoscopul săptămânii Capricorn

Și Capricornii simt nevoia să facă dreptate – sau mai degrabă să se răfuiască și să pedepsească. Tinerii vor avea succes în debutul pe spațiul public.

Horoscopul săptămânii Vărsător

Această săptămână este importantă pentru imaginea și notorietatea Vărsătorilor. Ei riscă să fie destituiți. S-ar putea să treacă prin situații stranii, nejustificate.

Horoscopul săptămânii Pești

Peștii vor face eforturi pentru a se afirma și pentru a înfrânge barierele de ostilitate. Este o săptămână favorabilă creativității și aplicării vocației.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Fecioarele sunt nemulțumite cu banii, Gemenii au chef de distracție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.