Horoscopul săptămânii: Peștii își dau drumul la gură

Horoscopul săptămânii: Peștii își dau drumul la gură

Berbec

Ai un vibe bun şi vrei să participi la cât mai multe evenimente pentru a îţi face prieteni noi şi a socializa. Planul profesional încă rămâne prioritar în viaţa ta.

Taur

Tu nu stai foarte bine pe plan financiar şi datoriile încep să dea năvală peste tine. Însă, Universul ţine cu tine şi situaţia ţi se îmbunătăţeşte într-un fel sau altul, fie că este vorba de o schimbare a jobului, fie de o avansare în funcţie.

Gemeni

FOLLOW ME

Te-ai dedicat suficient lucrurilor care nu contează cu adevărat pentru tine. Este timpul să iei o pauză şi să te dedici în totalitate ţie.

Rac

Ai o energie debordantă şi simţi că poţi să muţi munţii din loc. Nimic nu te poate opri. Nu există obstacole pentru tine în acest moment. Ai grijă la modul de comunicare totuşi.

Leu

Este săptămâna în care ceva nou vrei să intre în viaţa ta. Te informezi şi studiezi. Relaţia cu partenerul nu stă deloc rău.

Fecioară

Relaxarea te cuprinde alături de câţiva prieteni buni. Deschideţi nişte subiecte care te vor face să-ţi schimbi anumite păreri.

Balanţă

O întâmplare neprevăzutăte va face să apreciezi mai mult ce se află în jurul tău. Propria persoană şi cum te dezvolţi tu sunt mult mai importante şi te axezi foarte mult pe asta.

Scorpion

Dacă eşti singuratic, asta este săptămâna în care astrele îţi surâd şi cineva îţi va cădea cu tronc. Dacă eşti într-o relaţie, veţi pune o nouă cărămidă la temelia relaţiei voastre, una destul de importantă.

Săgetător

Eşti plin de energie pozitivă şi te înconjori doar de oamenii care sunt la fel de optimişti ca tine. Veţi purta discuţii foarte interesante pentru tine.

Capricorn

Te îngrijeşti de propria persoană şi prorpriul corp, aşa că o plimbare prin parc sau chiar două ture de pistă n-ar strica. Cheamă şi un prieten cu tine! Îţi va fi de ajutor.

Vărsător

Lipsa de organizare îţi lipseşte cu desăvârşire. Însă, când este vorba de planuri importante pentru tine, nu ai încotro decât să înveţi să te organizezi mai bine ca să mai salvezi timp.

Peşti

Ca niciodată, îţi dai drumul la gură, comunici mai mult şi intri în posesia unor informaţii destul de şocante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.