Învață să te machiezi corect atunci când ești bronzată

Pielea bronzată necesită un machiaj oarecum diferit, care să îi ofere un glow sănătos și să o evidențieze. Cosmeticele și nuanțele folosite trebuie să fie altele față de cele cu care ne-am obișnuit în sezonul rece. Reînnoiește-ți trusa de make-up și ține cont de următoarele sfaturi:

  1. Schimbă fondul de ten. Nuanța aleasă? O culoare mai închisă, optează pentru un fond de ten sub formă de pudră, sau cu pudră încorporată. O altă variantă perfectă pentru machiajul tău de vară este un fond de ten pe bază de apă, oil-free.
  2. Nu exagera cu blush-ul. Cu cât tenul tău pare mai natural, cu atât vei arăta mai bine, mai fresh. Nu îți încărca tenul inutil. Dacă alegi un fard de obraz, orientează-te spre nuanțele calde, maronii sau un roz simplu, puțin sidefat.cum-sa-te-machiezi-cand-esti-bronzata-98419053. Fardul de pleoape potrivit este auriu, argintiu, bleu, verde smarald, dar şi bej, caramel, maro, crem. Pentru accentuarea machiajului, folosește un creion dermatograf alb.

    4. Nu uita de iluminator. Completează perfect look-ul tău. Alege unul cu formulă cremoasă şi foloseşte-l deasupra pomeţilor şi a buzei superioare, la baza nasului şi în zona ochilor.

    5. Buzele nu trebuie neglijate. Folosește rujul rezistent la apă și la transfer, cu textură cremoasă și proprietăți emoliente, sau un gloss transparent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.