#TIPS&TRICKS

Își prinde urechea cu un cârlig de rufe zilnic…vezi de ce!

Scris de Ela Crăciun la 17 iunie 2016

Dacă la prima vedere pare ciudată, această tehnică este folosită de sute de ani în China, cu rezultate foarte bune. Tot ce trebuie să faceţi este să luaţi un cleşte de rufe şi să îl prindeţi de lobul urechii.

Se pare că această zonă a organismului conţine 6 puncte care pot controla durerea resimţită în diferite zone ale corpului. Aplicând presiune în aceste puncte, senzaţiile neplăcute pot fi eliminate rapid şi uşor.
Reflexologia este o ştiinţă şi o terapie holistică.

Publicitate

Este o metodă antică de vindecare, care susţine că tot ceea ce este nevoie să faci pentru a te vindeca, este să apeşi pe anumite zone ale corpului, stimulând puncte cheie. Se crede că urechile sunt excelente puncte pentru aplicare a acestui tratament, pentru că au numeroase terminaţii nervoase.


Cu ajutorul unui banal cleşte de rufe, care să pună presiune pe un anumit nerv, se rezolvă problemele disconfortului şi durerii.

 

Dacă veţi alege să vă prindeţi lobul că în imaginea de mai sus, punctul 1, înseamnă că veţi obţine un tratament pentru durerile de spate şi umeri. Partea de sus a urechii este conectată cu umerii şi spatele. Ţine cleştele 60 de secunde, în acest fel, veți reduce tensiunea şi durerea. Puteţi repeta procedura de câteva ori pe zi.
2: organe. Acest punct este în strânsă legătură cu funcţionarea organelor, aşa că puteți chiar şi să masați uşor lobul urechii acolo, veți vedea rezultate.
3: încheieturi.
4: sinusuri şi gât: partea de jos a urechii este legată de sinusuri, de nas şi de gât. Dacă ați răcit, poate e o soluţie bună cleştele.
5: digestie.
6: acest punct al urechii funcţionează ca eliberator pentru cap şi inimă. Durerile de cap (migrene) şi bolile cardiovasculare pot să îşi aibă un inamic în banalul cleşte de rufe.

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Își prinde urechea cu un cârlig de rufe zilnic…vezi de ce!"

  1. mandarinul kopt spune:

    voluntar … ptr. pct 6!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--