Luna Nouă în Berbec aduce mari surprize pentru zodii. Ce se va întâmpla de azi

Luna Nouă în Berbec aduce mari surprize pentru zodii. Ce se va întâmpla de azi

Luna Nouă în Berbec de pe 12 aprilie ne va oferi ocazia de a ne stabili noi intenții pentru luna următoare. Lunile noi sunt întotdeauna un moment de reînnoire. Ca început al unei noi lunile, acesta este momentul pe care ar trebui să îl folosim pentru a planta semințele proverbiale și pentru a stabili intențiile pe care dorim să le vedem fructificate în timpul ciclului lunar. Alături de Soare și Lună, Venus și Mercur cad, de asemenea, în primul semn al zodiacului Berbec; mai mult ca oricând, tema acestei Luni Noi este cea a noilor începuturi.

Influența uriașă a Berbecului în acest moment va afecta aspectele majore ale noastre. Personalitatea noastră de bază guvernată de Soare, dragostea și relațiile noastre guvernate de Venus, comunicațiile noastre guvernate de Mercur și sinele nostru interior guvernat de Lună, toate vor intra sub influența acestui Semn de Foc. Dar acestea sunt vești bune. Berbecul este curajos, energic, condus și poate fi un pic competitiv. Toate acestea sunt energii pozitive pentru a avea putere pe aceste planete și a se infiltra în zonele semnificative ale vieții noastre. Și sunt cele mai benefice pentru a vă ajuta să vă stabiliți obiective și intenții.

Pentru a profita la maximum de orice lunare, se spune că ar trebui să folosești Luna Nouă pentru a planifica în avans, să te pregătești pentru succes și poate chiar să te angajezi în Ritualuri Lunare pentru a te ajuta să manifești lucrurile pe care ți le dorești din viitor. Cu Berbecul în spatele nostru, care ne dă putere în atât de multe domenii din hărțile noastre, nu ar trebui să avem nicio problemă în a ne atinge motivația de a aborda sarcina mare și obiectivele ambițioase care au stat blocate pe listele noastre de făcut de mai mult timp decât ne-am dori.

Pentru a obține ceea ce ai nevoie de la această perioadă de reînnoire, revizuiește ambițiile pe care le-ai lăsat să cadă pe marginea drumului. Profită și valorifică energia acestei Luni Noi pentru a te ajuta să-ți pui planurile în acțiune. Acum este momentul. Scrieți-vă și faceți-vă tangibile intențiile, acest lucru vă poate ajuta pe voi și universul să vă realizați planurile de viitor – și vă poate ajuta să le realizați.

Luna Nouă în Berbec – cele mai afectate zodii

Desigur, ca în cazul oricărui eveniment ceresc, unele semne sunt afectate mai mult decât altele. În mod natural, Berbecul se va simți deosebit de înflăcărat în acest moment. Cu atât de multe corpuri majore așezate în semnul tău, energia din jurul tău se va simți naturală și în ton cu cine ești tu ca persoană. Dar încercați să nu lăsați această doză cvadruplă de Berbec să pună combustibil în spatele trăsăturilor dvs. mai negative. Berbecii pot fi lipsiți de tact și competitivi până peste măsură, așa că încercați să nu vă lăsați în voia acestor laturi mai blânde ale personalității dvs.

De asemenea, unele dintre cele mai proaste potriviri astrologice ale Berbecului vor avea un moment de încercare în timpul Lunii Noi. Peștii și Racul nu se potrivesc cu brandul de tupeu și onestitate al Berbecului – pe care Semnele noastre de Apă îl pot confunda adesea cu o simplă grosolănie. Cu atât de multă energie Berbec plutind în jur, lumea se va simți un pic cam dură pentru aceste suflete sensibile. De asemenea, Taurii ar putea avea și ei ceva probleme de adaptare. Iubitor de lentoare, de natură și de lucruri frumoase, acest semn asemănător lui Ferdinand-Totru nu se va bucura de starea de spirit prea impulsivă și hiper-concentrată pe obiective a săptămânii viitoare. Ține minte doar că și asta va trece.

FOLLOW ME

♈ BERBEC

Începând de azi totul va merge mult mai bine pentru tine, datorită unui aspect pozitiv între planeta care vă guvernează și Lună. Este posibil să vă simțiți mai stăpân pe o situație mai veche care reapare, dar țineți-vă prietenii la curent cu evoluția situației pentru a nu se simți excluși.

♉ TAUR

Aproape că ar putea fi descrisă ca fiind perioada perfectă pentru tine: munca sau școala va fi floare la ureche; prietenii vor fi amuzanți și îți vor oferi râsete, iar romantismul se anunță și el extrem de pozitiv. În plus, există o șansă să ai puțin noroc cu banii! Începe o săptămână bună rară și mult așteptată pentru tine!

♊ GEMENI

Un aspect dizarmonios între Soare și Lună ar putea provoca mici tensiuni între prietenii și relații sentimentale, mai ales dacă ești atașat în prezent. Este posibil ca cei singuri din Rac să simtă nevoia de a mulțumi pe toată lumea, dar trebuie să se gândească la satisfacerea propriilor nevoi.

♋ RAC

Este posibil ca într-una dintre acele zile să fii pus în fața unei decizii importante. Este posibil ca un prieten să te supere, dar banii se anunță foarte puternici și, deși vei avea senzația că mergi pe gheață subțire, vei realiza de fapt foarte multe! Du-te și te gândește!

♌ LEU

Pe partea de comunicare vor fi mici probleme în perioada următoare datorită lui Neptun: așteaptă-te la scrisori întârziate sau direcționate greșit prin poștă; ar putea exista neînțelegeri și confuzii la serviciu sau la școală și chiar și cea mai atent planificată ieșire în oraș ar putea da greș. Trucul este să râzi de aceste neajunsuri și vei vedea cât de neimportante sunt!

♍ FECIOARA

Cu un aspect provocator între Lună și Soare, fii pregătit pentru alegeri dificile de făcut între dragoste și muncă sau școală! Inima îți va spune un lucru, deși capul îți va spune altceva, dar nu în felul în care ai putea crede!

♎ BALANȚĂ

În cea mai mare parte, vă puteți aștepta să aveți o perioadă relativ relaxată. Munca sau școala nu vă vor aduce probleme, dar influența negativă minoră a lui Jupiter și Marte ar putea aduce ceva tensiuni. Păstrați lucrurile în perspectivă dacă observați că începeți să vă faceți griji sau că deveniți ușor de distras.

♏ SCORPION

Un aspect excelent între planeta care te guvernează și Venus înseamnă că ai șanse excelent în ceea ce privește banii! Cu toate acestea, prezența puternică a lui Saturn sugerează că romantismul nu va fi la fel de favorabil, dar nu vă faceți griji, deoarece acest lucru va trece.

Vezi și: Horoscopul de azi, 11 aprilie 2021. Ce se va întâmpla cu zodiile duminică

♐ SĂGETĂTOR

Un aspect provocator între Soare și Lună înseamnă că este posibil să fiți tras în două direcții astăzi. Este posibil ca cineva de la serviciu sau de la școală să vă încurajeze să vă asumați un pic de risc, dar să preferați să fiți mai degrabă de partea prudenței. Orice ai decide, fii ferm!

♑ CAPRICORN

Cu influența Lunii în creștere, aspectul ușor negativ îți sugerează să te abții de la orice cheltuială în următoarea perioadă! Chiar dacă prietenii dvs. ar putea avea planuri destul de fastuoase nu vă lăsați tentat să țineți pasul cu ei. Fiți raționali și rezistați tentației de a vă lăuda!

♒ VĂRSĂTOR

Grație unei influențe puternice și pozitive și din partea lui Jupiter, lucrurile în numerar par favorabile. Cu o gândire rapidă și originală ai putea visa la o schemă de făcut bani sau poate vei profita de o oportunitate care îți oferă un mic câștig! Orice lucru de acest gen s-ar putea întâmpla și îți va ridica frumos starea de spirit!

♓ PEȘTI

Gândul călătoriilor ar putea mușca puternic astăzi, mai ales datorită influenței Lunii. Nu fiți surprins dacă veți constata că vă simțiți mai plictisit și mai ușor de distras decât de obicei! Dacă poți începe să îți faci niște planuri pentru o pauză mai târziu în an, ceea ce ar trebui să te ajute să îți ușurezi tensiunea interioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.