Luna Nouă în Leu din 28 iulie aduce mari binecuvântări pentru fiecare zodie. Horoscop complet

Luna Nouă în Leu din 28 iulie aduce mari binecuvântări pentru fiecare zodie. Horoscop complet

Lunile noi sunt un moment de întinerire și de manifestare. Dacă aveți o lipsă în viața voastră, atunci acesta este momentul în care aceasta va fi umplută. Fie că este vorba de o nouă experiență, o persoană sau un obiect, în timpul Lunii Noi trebuie să facem loc pentru începuturi și comportament nebunesc. Atenție, cu toții suntem nebuni atunci când începem ceva nou.

Este sezonul Leului, iar pe 28 iulie, Luna Nouă este în Leu. Leul este semnul zodiacal reprezentat de un leu, ceea ce înseamnă că, în acest moment, ar trebui să-ți fluturi coama și să-ți dezlănțui mândria.

♈ BERBEC

Ești creativ în mod natural, iar oamenii îți pot recunoaște cu ușurință talentele. Cheia pentru ca tu să aduci pe lume următoarea ta piesă cea mai bună este să nu te gândești la asta. Eliberați rezultatul, renunțați la modul în care vă veți crea visele și faceți-o pur și simplu.

♉ TAUR

Poate că nu-ți dai seama, dar există multe motive de mândrie în ceea ce privește viața ta personală. Dacă te-ai angajat să îți decorezi casa sau să lucrezi cu familia ta, această Lună Nouă este momentul să fii mândru. Manifestările de apreciere recunoscătoare pe povestea ta de Instagram sau un text grijuliu te pot ajuta să recunoști acea măreție care te înconjoară.

♊ GEMENI

Dacă nu reușești să vezi tot ceea ce faci bine, ai încredere în necunoscut. Sunt șanse ca vocabularul și metoda ta de vorbire să fi crescut și să se fi extins. Poți fi cel mai rău critic al tău și vei descoperi că atunci când te apreciezi pe tine însuți, toate celelalte lucruri se vor alinia. Comunicarea va schimba jocul, în cazul tău.

♋ RAC

Tot ceea ce ai muncit până acum merită sărbătorit! Ce ai dezvoltat sau obținut în ultimul an? Ți-ai făcut timp să îl apreciezi? Să te lauzi cu asta? Desigur, umilința este cheia unei vieți liniștite – dar este important să lași lumea să știe pentru ce ai muncit.

FOLLOW ME

♌ LEU

Bine Leu, este sezonul tău și poți plânge dacă vrei. Să sperăm că eliberezi lacrimi de bucurie pentru cât de departe ai ajuns. S-ar putea să te fi confruntat cu multe greutăți în ceea ce privește relațiile tale. Din fericire, strălucirea de după cădere este, fără îndoială, spectaculoasă. Bucură-te de distracție sub Soare!

♍ FECIOARĂ

Intuiția ta nu a făcut decât să se dezvolte și să devină mai puternică. Felicitări, Fecioară! Începi să asculți mai atent și să sesizezi ceea ce comunică oamenii. În trecut, este posibil să fi avut probleme în a te simți centrat în convingerile tale, dar acest lucru se schimbă. Continuă să ai încredere în tine și vei atrage în mod natural ceea ce ai nevoie.

♎ BALANȚĂ

Dorințele tale se împlinesc, datorită celor din jurul tău. Acum este momentul oportun pentru a-ți împărtăși visele, în limita rațiunii. Arată că ești într-o stare de disponibilitate de a fi vulnerabil și lasă-i pe oameni să știe că dorințele tale contează. Există oameni care vor crede în visul tău.

♏ SCORPION

Te rog să nu te ascunzi în umbră, Scorpionule, acesta este un moment minunat pentru tine. Vara îți stă întotdeauna bine, iar oamenii tind să te observe. Există noi oportunități de carieră care se deschid pentru tine. Ai o mulțime de oportunități în față!

♐ SĂGETĂTOR

Săgetător, această Lună Nouă este o veste excelentă pentru tine! Este o perioadă minunată pentru a învăța și pentru a-ți împărtăși expertiza. Uneori, s-ar putea să te lupți cu frustrarea oamenilor care nu reușesc să îți identifice geniul. Din fericire, această Lună Nouă îți aduce oportunități generoase de a-ți arăta expertiza. Ascultați mai întâi, procesați în al doilea rând și apoi răspundeți.

♑ CAPRICORN

Din fericire pentru tine, acesta este un moment deosebit de norocos pentru a te împărtăși cu ceilalți. Această Lună Nouă este posibil să aducă în calea ta fete fierbinți, precum și oameni care vor să te vadă. Există ceva semnificativ în legătură cu modul în care te împărtășești, așa că asigură-te că îți recunoști valoarea. Sunt sigur că o faci.

♒ VĂRSĂTOR

Ai șanse mari să cunoști pe cineva dacă ești singur sau relația ta actuală să se dezvolte într-un mod foarte frumos. Se pare că cineva îți atrage atenția, o persoană luminoasă. Asigură-te că ești dispus să te lași urmărit dacă se potrivește cu interesul tău.

♓ PEȘTI

Această Lună Nouă va veni cu o mulțime de energie pozitivă în jurul sănătății și rutinei tale. Dacă ai trecut prin niște schimbări în ultima vreme, oamenii observă și este posibil să aduni admiratori! Nu-ți face griji: dacă preferi să nu ai parte de atenție, ai voie să-ți exprimi limitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.