Lună nouă în Rac: 10 iulie 2021. Ziua de sâmbătă e decisivă

Lună nouă în Rac 10 iulie 2021. Ziua de sâmbătă e decisivăLună nouă în Rac 10 iulie 2021. Ziua de sâmbătă e decisivă

Luna nouă în Rac vă va ajuta să vă canalizați sentimentele în rebeliune.

Racii tind să fie considerați drept niște îngrijitori sentimentali și emoționali care – ca guvernator al casei a patra a vieții de familie – prioritizează familia mai presus de orice. Au, de asemenea, reputația de a fi capricioși și de a se cuibări în carapacea lor, refuzând să iasă până când nu-și procesează temeinic emoțiile. Din acest motiv, ai putea presupune că orice eveniment astrologic găzduit de Rac va fi despre înotul în adâncul tuturor sentimentelor. Dar un aspect al semnului de apă care pare să se piardă în caracterizarea generalizată este faptul că este unul dintre semnele cardinale (celelalte fiind Berbecul, Balanța și Capricornul) care excelează la inițiere și la ideile de ansamblu.

De fapt, este mult mai orientată spre acțiune, datorită nu numai naturii cardinale a Racului, ci și a celei mai proeminente conexiuni pe care o va face Luna, care este un sextil plăcut cu Uranus, planeta rebeliunii, a revoluției și a schimbărilor bruște, din senin. Este planeta care guvernează semnul fix de aer Vărsător – cunoscută pentru că se opune convențiilor la fiecare pas.

Așadar, mesajul acestui moment este să identificați cum vă simțiți și apoi, permiteți-i să alimenteze marile schimbări și descoperiri pe care această lună nouă intenționează să le aducă.

Există, de asemenea, un accent pe relații, deoarece Venus – planeta iubirii, a frumuseții și a banilor – care se deplasează în prezent prin încrezătorul Leu se va afla în cuadratură cu Uranus în semnul fix al colegului Taur. S-ar putea ca simțul tău de sine, nevoile tale, dorințele tale, viziunea ta asupra viitorului să declanșeze o bulversare neașteptată într-un parteneriat. Sau, dacă ești singur, ai putea avea o revelație despre ceea ce ai nevoie din punct de vedere romantic – sau chiar sexual.

Oricum ar fi, vei dori să îți pui centura și să te pregătești pentru o mulțime de surprize și emoții. Acest eveniment lunar este programat să dea peste cap banalul.

FOLLOW ME

Iată cum te va afecta această Lună Nouă în Rac, din 10 iulie, în funcție de zodia ta

♈ BERBEC

Cu luna nouă care îți luminează a patra casă a vieții casnice și a doua casă a veniturilor, scuturările ar putea, în cele din urmă, să-ți sporească siguranța și sentimentul de calm.

♉ TAUR

A treia casă a comunicării și prima casă a sinelui sunt activate de această lună nouă, îndemnându-vă să vă folosiți vocea într-un mod cu totul nou.

♊ GEMENI

Cu această lună nouă care trezește acțiune în a doua ta casă a veniturilor și a douăsprezecea casă a spiritualității, a te pune în ton cu intuiția și valorile tale este cheia pentru a profita la maximum de acest moment.

♋ RAC

Căzând în prima ta casă a sinelui, această lună nouă este oportunitatea anuală de a-ți însuși individualitatea și visele pentru viitor. Și pentru că îți activează a unsprezecea casă a rețelelor, ai putea realiza că vei ajunge acolo cu puțin ajutor din partea prietenilor tăi.

♌ LEU

În timp ce te afli în pragul sezonului tău, această lună nouă cade în a douăsprezecea ta casă a spiritualității, îndemnând la multă odihnă, reîncărcare și auto-reflecție – și pentru că îți luminează a zecea casă a carierei, imaginea ta publică ar putea fi și ea o parte importantă a tabloului.

♍ FECIOARĂ

Aterizând în a unsprezecea ta casă a rețelelor, te vei concentra asupra prietenilor și colegilor, grupurilor și echipelor, și pentru că și a noua ta casă a aventurii este activată, ieșirea din zona ta de confort – poate alături de prietenii tăi – poate fi incredibil de satisfăcătoare.

♎ BALANȚĂ

Cu luna nouă care îți luminează a zecea casă a imaginii publice, s-ar putea să ai o descoperire despre cum să-ți atingi următorul obiectiv de anvergură. A opta ta casă a legăturilor emoționale este un factor aici, de asemenea, așa că relațiile intime și resursele comune îți pot propulsa succesul.

♏ SCORPION

A noua ta casă a aventurii și a șaptea casă a parteneriatului sunt activate de această lună nouă, așa că a fi deschis la creștere personală și schimbare, în special în cadrul celor mai apropiate legături individuale, se poate dovedi a schimba jocul.

Citește și: Horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Ce se va întâmpla între 5-11 iulie

♐ SĂGETĂTOR

Luna nouă îți activează a opta casă a legăturilor emoționale și a șasea casă a sănătății, așa că vei dori să te gândești la modul în care conexiunile apropiate se îmbină cu bunăstarea ta mentală și emoțională – și la modul în care ar putea fi nevoie să schimbi cursul.

♑ CAPRICORN

Cea de-a șaptea casă a parteneriatelor și cea de-a cincea casă a romantismului îți conturează atenția în timpul acestei luni noi, așa că relațiile, exprimarea de sine și reciprocitatea sunt teme primordiale. Care sunt adevăratele tale dorințe și ce trebuie să se schimbe pentru a le vedea îndeplinite?

♒ VĂRSĂTOR

Această lună nouă cade în a șasea ta casă a rutinei zilnice și îți activează a patra casă a vieții casnice, așa că vei fi concentrat pe îmbunătățirea anumitor obiceiuri zilnice care îți afectează pacea interioară.

♓ PEȘTI

Cu această lună nouă care îți activează a cincea casă a romantismului și a expresiei de sine, precum și a treia casă a comunicării, este timpul să ai încredere în impulsurile tale artistice și să te lași condus de curiozitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.