Luna plină în Gemeni – 18 decembrie 2021. Impact pentru fiecare zodie

Horoscop BANI iulie 2022. 3 zodii dau lovitura

Luna rece va sosi pe 18 decembrie 2021 – și vei fi gata să-ți condimentezi viața, să-ți asumi riscuri și să te distrezi alături de cei dragi.

Citește aici cum va fi afectat semnul tău zodiacal! Pentru mai multe informații despre Luna rece, consultă acest articol.

♈ BERBEC

Mintea ta este în flăcări, Berbec! Ai un mesaj important pe care ai vrea să îl transmiți lumii. Această lună plină te-ar putea ajuta să lansezi cu mare succes un demers important de scriere, discurs, publicitate sau social media. Oamenii te vor asculta! Chestiunile contractuale ar putea, de asemenea, să ajungă la o concluzie în apropierea acestei perioade. În cele din urmă, ai putea face și tu acum câteva călătorii pe distanțe scurte, aventurându-te în orașele din apropiere și bucurându-te de spiritul festiv.

♉ TAUR

Banii sunt în mintea ta, Taurule! Prosperitatea ar putea fi în curând pe drum. Luna plină ar trebui să aducă la punctul culminant o chestiune financiară importantă pentru tine – poate sub forma unei măriri de salariu, a unei noi oferte de muncă sau a unui cec mare. În timp ce această lunare ar putea declanșa și o cheltuială mare, țineți sub control gestionarea financiară și începeți să vă gândiți la modul în care doriți să vă construiți averea în 2022.

♊ GEMENI

Este timpul să intri în puterea ta, Gemeni! A sosit cea mai importantă lună plină a anului pentru tine, în timp ce ajungi la un punct de cotitură important. Ceva de o importanță personală vitală va atinge punctul culminant în acest moment, oferindu-ți poate o încheiere care îți va îmbunătăți viața de acum înainte. De asemenea, un obiectiv sau un vis important și sincer ar putea fi la îndemână. Nu stați în umbră. Exersează-ți puterea și arată lumii de ce ești o comoară de admirat.

♋ RAC

Pregătește-te să te odihnești, să te reîncarci și să te relaxezi, Rac. Această lună plină te va încuraja să îți resetezi bateriile emoționale, mentale și fizice – ai meritat-o! Întinde-te și oferă-ți niște TLC atât de necesare. Dacă ai nevoie să găsești un specialist, un terapeut sau un vindecător, această lunare te-ar putea ajuta și în acest sens. Vei fi destul de reflexiv și nostalgic în această perioadă, așa că procesează visele intuitive pe care le vei primi.

FOLLOW ME

♌ LEU

Să devenim sociabili, Leu! Ești întotdeauna popular, dar cu această lună plină care îți evidențiază prieteniile, vei fi în fruntea listei de vacanță a tuturor! Probabil că vei participa la cel puțin un eveniment fulminant în care tu ești vedeta spectacolului. Circulă printre cei pe care îi iubești și fă-ți timp să le arăți cât de mult îi apreciezi. Dragostea pe care o veți primi se va întoarce de zece ori. De asemenea, scoate-ți tabloul cu aspirațiile tale, pentru că cineva din cercul tău ar putea interveni pentru a deschide ușa către una dintre ele pentru care te-ai rugat. Vorbește – sprijinul pe care îl dorești ar putea apărea acum.

♍ FECIOARĂ

Poartă-ți coroana, Fecioară! O victorie profesională importantă ar putea fi acum la îndemână. O promovare, o nouă ofertă de muncă, o etapă importantă sau o oportunitate de a fi lăudat în public s-ar putea prezenta în apropierea acestei perioade. Munca grea anterioară va fi cu siguranță sărbătorită. Cu toate acestea, dacă simți că nu ești pe drumul cel bun în carieră, această Lună plină îți va aduce la cunoștință acest lucru pe deplin. Veți decide că este timpul să vă propuneți noi obiective profesionale în 2022.

♎ BALANȚĂ

Explorează imensitatea vieții și a lumii, Balanță! Ai putea fi acum gata să te înalți într-o nouă direcție uluitoare – sau să-ți faci planuri pentru a face acest lucru în 2022! Această lună plină te va energiza să schimbi ușor narațiunea vieții tale și să examinezi ce ai mai vrea să înveți. Unele Balanțe vor lua o decizie sau vor auzi vești cu privire la un demers academic, de călătorie, de imigrare sau media. Acest lucru te va impulsiona să preiei frâiele și să realizezi că poți crea viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna dacă îți valorifici înțelepciunea și experiența.

♏ SCORPION

Intimitatea va fi pe primul loc în mintea ta, Scorpionule. Luna plină te va ajuta să intri în contact cu părțile tale cele mai sensibile – emoțional și fizic. Dacă ești singură, ai putea atrage pe cineva care știe cum să te completeze din toate punctele de vedere. Dacă ești luată, vei evalua dacă nevoile tale autentice sunt îndeplinite de partenerul tău. În funcție de poziția în care vă aflați, probabil vă veți aerisi sentimentele reciproce. Aceeași lunare ar putea declanșa, de asemenea, sosirea unei mari câștiguri financiare, poate sub forma unui bonus, a unui cec de drepturi de autor, a unei moșteniri sau a unei înțelegeri. Dacă ești interesat să te implici în investiții, acum ar fi un moment prielnic pentru a face acest lucru.

♐ SĂGETĂTOR

Parteneriat este cuvântul de ordine, Săgetătorule. Această lună plină te va ajuta să te apropii de cineva în afaceri, colaborare sau dragoste. Săgetătorii singuri ar putea avea noroc în găsirea unei perechi perfecte, așa că asigură-te că te pui în valoare. Dragostea nu te va găsi dacă nu faci un efort! Cei deja angajați ar putea decide că este timpul să facă planuri pe termen lung, să se mute, să se logodească sau chiar să se căsătorească. Cu toate acestea, dacă nu sunteți aliniați, această lunare ar putea să creeze o schismă între voi, pe măsură ce vă veți merge pe drumuri separate.

♑ CAPRICORN

Fii productiv, Capricornule! Luna plină te va face să fii mai ocupat ca niciodată. S-ar putea să vă concentrați acum asupra unui proiect important pentru angajatorul dvs. care trebuie să aibă aprobarea finală. S-ar putea să puneți tot ce aveți la dispoziție pentru a duce la bun sfârșit această sarcină, dar asigurați-vă că faceți acest lucru, deoarece ar putea sfârși prin a vă face să străluci mai mult ca niciodată în ochii șefului vostru. Dacă sunteți șomer sau nemulțumit de locul de muncă, fiți în căutarea a altceva și aplicați rapid. În cele din urmă, această lunare ar putea atrage atenția asupra sănătății tale, deoarece ai putea decide că este timpul să atingi un nou obiectiv de dietă sau de fitness acum sau în 2022. Faceți acest lucru și veți fi mai puternic ca niciodată.

♒ VĂRSĂTOR

Pasiunea va izbucni din inima ta, Vărsătorule. Entuziasmează-te pentru că va apărea o perioadă vibrantă și romantică. Vărsătorii singuri nu trebuie să lase această energie să se risipească, deoarece ai putea găsi pe cineva care este un suflet pereche sau care îți aprinde inima. Totuși, nu te aștepta doar ca dragostea să vină la tine: trebuie să te pui în mișcare. Vărsătorii dedicați se pot bucura și ei de această energie, deoarece ai ocazia de a planifica o întâlnire memorabilă, magică, cu partenerul tău. Fertilitatea și copiii vor străluci, de asemenea, în această perioadă. Cei dintre voi care sunteți părinți ați putea avea parte de o perioadă dulce cu copiii voștri sau, dacă doriți să aveți un copil, astrele ar putea lucra în favoarea voastră. În sfârșit, dacă sunteți creativi, veți deborda de geniu artistic.

♓ PEȘTI

Sărbătoriți sărbătorile și anul care a trecut, Pești. Această lună plină va aduce la apogeu o chestiune domestică, familială sau imobiliară pentru voi. Unii Pești ar putea găzdui o întâlnire frumoasă la ei acasă cu cei apropiați. Alții s-ar putea să aibă în vedere o renovare, redecorare sau o mutare importantă acum sau în anul care vine. Dacă o vei face, îți vor plăcea rezultatele – dar nu te grăbi. În cele din urmă, dacă apare o problemă de familie importantă, faceți un pas în față pentru a o rezolva. Veți fi bucuroși că ați făcut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.