Ultima lună plină din anul 2021 este în zodia Gemeni. Ce înseamnă și cum ne afectează pe toți

Ultima lună plină din anul 2021 este în zodia Gemeni. Ce înseamnă și cum ne afectează pe toți

Luna plină din decembrie 2021, numită și luna rece, va avea loc în zodia Gemeni este aici pentru a-ți crește fericirea. Ei bine, Luna Plină Rece în Gemeni are loc pe 18 decembrie 2021 și aduce tot felul de curcubee și fluturi în rutina ta zilnică.

Luna trece prin diferite faze în fiecare lună, iar cea mai mare și mai strălucitoare fază este luna plină.

Numele acestei luni pline provine dintr-un amestec de surse native americane, americane coloniale și europene. Luna Plină Rece se întâmplă atunci când vremea rece începe cu adevărat să se instaleze. Mai este cunoscută și sub numele de Luna Zăpezii și Luna Copacilor care explodează de ger în unele părți.

Această lună plină te va împinge să îți analizezi relațiile personale. Care dintre ele te ridică și care te țin total pe loc în căutarea fericirii de nivel următor? S-ar putea să fie timpul să tai legăturile cu oricine se încadrează în ultima categorie. În plus, eliminând persoanele care te trag în jos, te va ajuta să te deschizi pentru a petrece mai mult timp cu cei care te susțin și sunt grozavi. Cue chiar mai multă fericire.

În același timp, vei aduna informații despre tot ceea ce poți face pentru a-ți face viața și mai bună, fie că este vorba de a urca pe scara ierarhică la locul de muncă sau de a găsi un nou loc de trai. Vei avea o mulțime de discuții cu oameni care știu cum să-ți atingi obiectivele (pentru că au trecut prin asta) și vei lua notițe mentale pentru a-ți da seama cum poți să te împingi înainte în viață.

Ca o schimbare plăcută, de asemenea, nu-ți va păsa cam deloc ce cred ceilalți despre noile tale planuri. Așadar, nu poți fi cu adevărat fericit decât dacă știi ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo. Luându-ți un răgaz pentru a-ți da seama exact de ce anume ai nevoie în viață acum, te va ajuta să faci pașii potriviți pentru a-ți îndeplini visele în continuare.

FOLLOW ME

Amintiți-vă: Un singur pas în direcția corectă te poate îndrepta pe o cale de viață cu totul nouă.

Ca să nu mai vorbim de faptul că este foarte inteligent să vă faceți propriile cercetări pentru a afla cum să vă transformați obiectivele în realitate. Te va ajuta să fii și mai pregătit pentru a-ți construi un viitor mai puternic și mai bun. Ce poți cere mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.