Masca miraculoasa care îndeparteaza petele, cicatricile, acneea și ridurile!

Toți ne dorim un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Mai ales femeile care investesc o avere în creme și soluții cosmetice care promit un aspect mai tânăr.

Această rețetă îți va arăta cât de ușor poți obține aspectul dorit, cu ajutorul naturii. Vei elimina petele, cicatricile, acneea și ridurile ca prin magie și fără să investești mulți bani în produse costisitoare.

Ingrediente:

1. o linguriță cu miere
2. jumătate de linguriță de nucșoară
3. o linguriță de suc de lămâie
4. jumătate de linguriță pudra de scorțișoară

Preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru a creea o mixtură. Dacă față ta este sensibilă, adaugă puțină miere, care va îngroșa amestecul.

FOLLOW ME

Mierea are calități recunoscute și este folosită din antichitate. Poți folosi alte opțiuni dacă vrei să înlocuiești mierea. Poți folosi argilă albă, în aceleași proporții ca mierea, dar va trebui să adaugi mai multă apa pentru a obține o textură potrivită pentru pielea ta.

Aplică masca aceasta evitând gură și ochii. Las-o să se usuce 10 minute și apoi spală tenul cu apa caldă. După tratament aplică o soluție hidratanta. La prima aplicare vei simți furnicături în piele dar nu te îngrijora, această senzație va trece.

 

Sursa: desanatate.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.