Micșorează-ți porii la tine acasă! Ai nevoie de doar câteva ingrediente!

Mulți oameni din lume care au tenul gras au probleme cu porii mari și vizibili. Aceștia nu reprezintă o problemă medicală, dar pot fi foarte inestetici, ceea ce ne face să ne dorim să scăpăm de ei în orice fel cu putință. Există numeroase produse cosmetice care te pot ajuta să scapi de porii mari și vizibili, dar poți salva foarte mulți bani încercând remedii naturale pe care le poți pregăti acasă și care sunt la fel de eficiente.

Aceste rețete sunt foarte eficiente și sunt ușor de realizat pentru că au în compoziție doar 2-3 ingrediente:

Apă și bicarbonat de sodiu

Amestecă două linguri de bicarbonat de sodiu cu două linguri de apă. Vei obține o pastă pe care trebuie să o aplici pe față și să o lași să acționeze 15 minute. Odată ce masca se întărește, spală fața cu apă rece.

Albuș și suc de lămâie

Pune câteva picături de suc de lămâie și un albuș de ou într-un pahar. Aplică masca pe față și las-o să se usuce, apoi spală fața cu apă rece. Această mască îndepărtează celulele moarte și ajută la micșorarea porilor.

Înainte și după

skin-pores-treatment-2924816

Castravete, lămâie și apă de trandafir

Curăță un castravete și zdrobește-l cu o furculiță. Adaugă o lingură de apă de trandafiri și câteva picături de suc de lămâie peste castravete. Pun amestecul îmtr-o haină curată, împăturește-l și aplică-l pe față. Clătește fața cu apă rece.

FOLLOW ME

Lămâie și suc de anans

Stoarce sucul de la jumătate de lămâie și amestecă-l cu jumătate de cană de suc de anasnas.  Înmoaie o cârpă curată în amestec și aplică pe față. Lasă-l să acționeze 5 minute și clătește cu apă rece. 

Migdale și suc de lămâie

Pune mai multe migdale într-un recipient mic cu apă. Lasă-le peste noapte, astfel încât să absoarbă e apa. Zdrobește-le dimineața următoare ca să obții un piurea de mgdale. Adaugă o linguriță de suc de lămâie și aplică-le pe față. După 30 de minute, spală fața cu apă rece.

Pe care ai vrea să o încerci? 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.