Practici speciale de Lună plină pe care să le faci în această seară ca să atragi abundența și norocul în viața ta

Practici speciale de Lună plină pe care să le faci în această seară ca să atragi abundența și norocul în viața ta

Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022 ne va transmite o energie specială. Ca să profiți de ea și să o folosești în scopuri bune în viața ta, poți apela la anumite practici, adaptate de zodiei tale. Vezi în continuare ce e bine să faci ca să atragi binele în viața și ăn familia ta.

Berbec

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Este posibil să aveți un pic de febră de cabană, așa că este timpul să vă extindeți orizonturile. Rezervați o călătorie, dacă este posibil. Dacă nu, pierdeți-vă într-un documentar despre natură și explorați o parte necunoscută a lumii. Alte perspective vă vor aduce mai multă conștientizare în această perioadă.

Taur

Practica ta de autoîngrijire cu lună plină: Exersați să cereți ajutor și sprijin emoțional. Poate fi greu să întinzi mâna, dar meriți confortul pe care îl oferi altora atât de liber. Să te descarci la un prieten sau la o persoană dragă va fi vindecător și te va ajuta să adopți noi perspective.

Gemeni

FOLLOW ME

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Dacă încerci să iei o decizie în legătură cu o persoană sau un control specific, încearcă o listă de argumente pro și contra. Cântărirea opțiunilor și posibilitatea de a le vedea pe toate în scris vă va ajuta să procesați orice emoții care sunt atașate situației.

Rac

Practica ta de autoîngrijire de lună plină: Scrie o listă în care să identifici obiceiurile pe care ai vrea să le încorporezi în rutina ta, dar pe care le-ai evitat. Ținerea unui jurnal? Să faci exerciții fizice? Mâncând mai sănătos? Un somn mai bun? Încearcă să încorporezi unul și, încetul cu încetul, vei face un val și o schimbare mare în rutina ta.

Leo

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Uită-te la niște desene animate din copilărie sau găsește o carte din copilărie care îți aprindea imaginația. Petrecerea timpului cu copilul tău interior și activarea acelei porțiuni a creierului tău prin activități care obișnuiau să-ți aducă bucurie se va simți ca un cerc complet și vindecător.

Fecioară

Practica ta de autoîngrijire în Lună Plină: Chestiunile familiale pot fi grele. Rezervați-vă timp pentru singurătate și odihnă. Vei tânji după puțin timp în plus de singurătate, iar acest lucru te poate ajuta să sortezi orice emoții complexe care apar sub această lună plină.

Balanță

Practica ta de autoîngrijire în Lună Plină: Puneți creionul pe hârtie și vedeți ce curge pur și simplu. Este posibil să găsești frânturi de sfaturi sau emoții pe care le îngropaseși adânc. A-ți permite să te exprimi fără așteptări va fi incredibil de iluminator.

Scorpion

Practica ta de autoîngrijire de lună plină: Practicați trimiterea recunoștinței cu fiecare factură pe care o plătiți și fiecare achiziție pe care o faceți. Mulțumiți universului pentru aceste resurse pentru a vă susține pe dvs. și stilul dvs. de viață. Acest lucru vă va reconfigura relația cu abundența și va reduce o mentalitate de lipsă de resurse.

Săgetător

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Scrie-ți o scrisoare de la sinele tău viitor. Unde te afli? Care sunt valorile tale? Care dintre obiectivele tale au fost atinse? Scrieți-o la timpul prezent, ca și cum s-ar fi manifestat deja. Recitește scrisoarea peste șase luni pentru a fi martoră la cât de multă transformare a avut loc.

Capricorn

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Faceți o baie. În timp ce faci baie, vizualizează cum toate emoțiile și energia altor persoane pe care le-ai absorbit sunt spălate de pe tine. În timp ce cada se scurge, eliberează orice conexiuni energetice care nu îți servesc scopului tău cel mai înalt. Află că poți începe din nou.

Vărsător

Practica ta de autoîngrijire de Lună Plină: Care sunt unele dintre speranțele și visele tale? Creați afirmații în jurul lor. Scrieți-le într-o listă și apoi scrieți despre ele la timpul prezent, ca și cum ar exista deja. Investiția în viziunea ta îți poate schimba viața – cu cât ești mai descriptiv, cu atât mai bine.

Pești

Practica ta de autoîngrijire în plină lună: Aruncă o privire prin anuarele vechi sau prin fotografii vechi din diferite etape ale vieții tale și recunoaște munca grea și realizările pe care le-ai făcut de-a lungul anilor. Sărbătorirea ta îți va aduce mai multe recompense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.