Pune un pahar cu apă, sare și oțet în cameră. Efectul este incredibil

Pune un pahar cu apă, sare și oțet în cameră. Efectul este incredibil

Pune un pahar cu apă, sare și oțet în cameră. Efectul te va lăsa mască. Se spune că are puterea de a elimina energiile negative din încăpere.

Este foarte greu să reușim să nu ne încărcăm cu energiile negative ale celor din jur. În zilele în care ieșim din casă, mergem la birou sau doar la supermarket ori facem o plimbare în parc, există posibilitatea să ne întoarcem plini de energie negativă acasă. Iar noi, nici să nu ne dăm seama. Simțim o tensiune, durere de cap sau musculară, nervi, iritație. Din acest motiv, regulile Feng Shui ne învață cum trebuie să ne aranjăm casa, ce obiecte trebuie să avem astfel încât să mai eliminăm din această energie rea.

Uneori este destul de inconfortabil să ținem cont de toate regulile acestea, unele par chiar fără sens. Însă, dacă nu ați încercat până acum, poate că acum ar fi cazul. Un pahar cu apă, sare și oțet absoarbe toată energia negativă din casa ta.

Pune un pahar cu apă, sare și oțet în cameră. Efectul este incredibil

Această tehnică este foarte utilizată. Așadar, dacă simți că în casa ta există niște energii negative, însă nu ești sigură poți verifica. Pune într-un pahar transparent 1/3 sare de mare, apoi completează cu 1/3 apă, iar la final 1/3 oțet. Nu amestecați și pur și simplu lăsați paharul exact așa cum este undeva ascuns în camera în care credeți că există energiile sunt cele mai puternice. Lasă-l undeva ascuns pentru a nu-l deranja nimeni pentr 24 de ore.

După ce a trecut acest timp, verifică paharul. Dacă este exact așa cum l-ai lăsat nu există energii negative. Așadar poți încerca același lucru în fiecare cameră. În schimb, dacă apa este agitată sau prezintă alte elemente pe care nu le-ai observat inițial acesta este rezultatul energiilor negative. Repetă acest proces, într-un pahar curat, cu sare, apă și otet proaspete până când apa din pahar va fi exact așa cum ai lăsat-o.

Atenţie! De fiecare dată după utilizare trebuie să arunci apa la toaletă și sătragi apa pentru a elimina orice urmă de energie negativă absorbită.

Citește și: E uimitor ce se întâmplă dacă pui 3 cuburi de gheață în ghiveciul de flori

FOLLOW ME

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Un comentariu pe “Pune un pahar cu apă, sare și oțet în cameră. Efectul este incredibil

  1. Florentina says:

    Am pus sare și oțet într-o cameră și după ceva timp nu am ținut cont cît sarea prin evaporare a format cristale pe marginea vasului de sticla 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.