A purtat hainele soțului ei timp de o SĂPTĂMÂNĂ și acum se simte mai FRUMOASĂ

Se pare că tuturor fetelor le place să poarte hainele partenerilor lor acasă – sunt confortabile și transmit căldura celui drag. E însă posibil să porți haine bărbătești și pe stradă și să grozav și stilată, ca și Rufinam care a făcut un astfel de experiment:

A fost puțin înfricoșător pentru mine, deoarece a purta haine bărbătești era un tabu, dar a fost o experiență interesantă. Pentru a mă orienta și pentru a găsi niște ținute potrivite, m-a ajutat prietena mea stilist, Elmira. Am deschis dulapul și am scos toate lucrurile soțului său, care aproape că au început să se combine de la sine.

Prima zi

1-8-400x600-4732247
„Când Elmira mi-a spus să încerc acești pantaloni în stil military, am negat cu vehemență – mi se părea că aș arăta ca un rapper în ei. S-a dovedit însă că și pantalonii care sunt, evident, prea largi pentru tine pot fi purtați cu o curea și că te pot face să arăți că ai stil, mai ales dacă îi combini cu tocuri și cu o bluză care să îți evidențieze silueta. Am completat ținuta cu o băscuță. Am observat că am atras atenția tuturor și mi-a plăcut”.

A doua zi

Știai că puloverele largi se combină perfect nu numai cu pantaloni, dar și cu fuste? În principiu, poți purta puloverele largi masculine fără frică, deoarece nu diferă prea mult de cele pentru femei. Prin urmare, dacă vezi ceva ce îți place la departamentul de haine masculine, poți să îl/o cumperi fără să îți faci probleme.

FOLLOW ME

2-7-400x600-4731998
Ziua a treia

„Soțul meu are o cămașă de denim pe care nu o mai purta de mult timp. Am îndrăznit să o port eu cu o fustă creion colorată și s-a dovedit a fi o idee foarte bună. Cred că această ținută este potrivită pentru orice ocazie.

3-8-400x600-9513224
Ziua patru

„Într-o seară după serviciu trebuia să ies cu prietenii, așa că am vrut să port ceva clasic, dar care să mă scoată în evidență. Elmira mi-a găsit o cămașă kaki interesantă și m-a sfătuit să o leg la talie. Ținuta a fost completată imediat cu ochelarii de tip aviator și pantalonii strâmți, iar eu m-am simțit foarte atractivă.”

În departamentul de haine pentru femei e destul de dificil să găsești o cămașă bună – majoritatea au modele florale sau volane. Prin urmare, uită-te și pe la hainele bărbaților.

4-9-400x600-1338190
Ziua cinci

„Trench-ul este un articol vestimentar universal. Chiar dacă trench-ul soțului meu are mânecile prea lungi, eu le-am îndoit și am pornit să cuceresc lumea într-o dispoziție excelentă!”

5-8-400x600-3101848
Ziua șase

„Astăzi am decis să port la muncă haine mai îndrăznețe. Elmira mi-a recomandat o bluză marinărească ce e și un articol vestimentar specific francezilor, foarte chic. Dungile orizontale fac fața să pară mai proaspătă și se combină excelent cu roșu și albastru.”

6-7-400x600-2667666
Ziua șapte

Poți purta întotdeauna fără probleme un pulover, un fes și o eșarfă de la bărbați – sunt la modă și super-confortabile, mai ales toamna.

7-6-400x600-7356191

 

„Ei bine, provocarea mea s-a terminat și pot spune că hainele masculine sunt extrem de confortabile și practice și pot fi purtate oricând. Ar trebui să lăsăm prejudecățile deoparte – feminitatea e în interiorul nostru și nu dispare dacă purtăm haine masculine – acestea chiar ne accentuează fragilitatea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.