Ritualuri și idei de celebrare a Solstițiului de vară – cele mai bune cinci moduri de a sărbători

Solstițiul de vară este cea mai lungă zi din an și are loc luni, 21 iunie. Există o mulțime de ritualuri și sărbători pentru a vă bucura de soare pentru Solstițiul de vară. Acestea sunt cele mai bune cinci moduri de a sărbători.

Suntem mai aproape de soare decât în orice altă zi a anului calendaristic, ceea ce înseamnă că primim mai multă energie de la soare. Putem folosi această energie pentru a ne simți mai revigorați și mai înălțați pentru a aprinde focurile din pântecele nostru.

Modul tradițional de a sărbători Solstițiul de vară este de a vizita Stonehenge, devreme și luminos.

Dar sărbătoarea de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei de Covidie și poate că nu vă place să vă aflați încă într-un grup mare de oameni.

Având în vedere acest lucru, iată cum puteți sărbători această zi specială în felul vostru.

Confecționați o coroană de flori

Confecționarea unei coroane de flori este un mod foarte simplu de a vă simți parte din ritualurile și sărbătorile din propria grădină.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Nu trebuie să fie deosebit de fantezistă – chiar și o simplă coroană în lanț de margarete va fi suficientă pentru a vă ridica moralul.

Grădinărit

Solstițiul de vară este menit să fie un moment pentru a sărbători potențialul unei recolte bune.

Puteți lua parte la această sărbătoare prin plantarea unor semințe de fructe sau legume, sau pur și simplu oferind plantelor dumneavoastră puțină dragoste.

Citește și: Horoscop SPECIAL de solstițiul: am trecut în zodia Rac. Ce se întâmplă cu zodiile

Confecționați o capcană de soare

Un apărător de soare este un tip de ornament colorat care este conceput pentru a fi atârnat la o fereastră.

Pietrele sale transparente permit ca lumina soarelui să treacă direct prin el, oferind casei o energie pozitivă.

Un apărător de soare cu o prismă va însemna, de asemenea, că o lumină în culorile curcubeului va fi pulverizată peste tot în sufrageria ta.

Puteți cumpăra online apărători de soare gata făcuți sau puteți încerca să fiți creativi și să vă confecționați singuri unul.

Fă puțină yoga

Cea mai bună zi din an pentru yoga și meditație este Solstițiul de vară, deoarece este o zi în care trebuie să scapi de energia veche din corp.

Asta înseamnă, ulterior, să primești în viața ta energia nouă, revigorată de la soare.

Faceți plajă

Nu trebuie neapărat să fiți activi pentru a sărbători Solstițiul de vară.

Este suficient să vă bucurați pur și simplu de lumina soarelui – și ce mod mai bun decât să vă așezați, să vă relaxați și să vă scăldați în strălucire?

Dar nu uitați să purtați cremă de protecție solară dacă stați afară pentru perioade lungi de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.