Soluția MINUNE pe care cu SIGURANȚĂ o ai și tu acasă. Îți face aragazul ca NOU! Poți scăpa de grija grăsimilor de pe aragazul și cuptorul tău. Este foarte simplu. Vezi mai jos în articol de ce ai nevoie.
1. Dacă ai vase enervant de murtare, care nu vor să se curețe cu detergentul tău obișnuit, poți apela la o solușie din soda de rufe și săpun. Apoi spală cu apă din abundență.
Nu vei fi dezamăgită.
2. Pentru covorare imense, pentru care nu vreți să dați o avere la spălătorie puteși apela la următoare soluție de curățare acasă: Curățați covorul îmbinat în apa de la ceai. Iar pentru a reîmprospăta culorile nu aveți decât să îl ștergeți cu apă cu sare. Efectul este uimitor.
Un alt procedeu: se presara covorul cu sare, se ruleaza si se lasa timp de 2-3 zile, dupa care il puteti peria. Asa veti scapa si de pete.
3. Pentru mobila din lemn aveți nevoie de o atenție sporită. Trebuie să o ștergeți cu o cârpă îmbibată în oțet și imediat după curățați cu o cârpă curată până se înlătură petele. De altfel, puteți acoperi mobila cu un strat de ceară albă pe care să îl lustruiți cu o cârpă uscată. Mobila ta va arăta ca nouă.
4. Tapițeria de stofă îți dădea dureri de cap până acum? Cu ajutorul unei perii de haine sau lavete înmuiate într-o soluție formată din săpun și apă caldă totul va fi mult mai simplu. După curățare, șterge suprafața de câteva ori cu cârpa umezită în apă rece, stoarsă fooooooarte bine, apoi dă cu cârpa uscată.
FOLLOW ME

Cum evităm să cădem în capcana părintelui perfecționist 🧐👉 🌟Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când ești părinte este să încerci să crești copilul perfect, crezând că doar așa va deveni un adult fericit și împlinit. 🌟 Nu este simplu să lași copilul să pășească în afara zonei tale de control și să îi dai voie să greșească, însă doar așa va învăța să își seteze propriile limite. Responsabilitatea noastră, ca părinți, este doar să îi ghidăm și să îi ajutăm să își accepte eșecurile învățând din ele și să tolereze, la rândul lor, imperfecțiunile altora. 💫 Dacă îți place postarea mea, dă-i save ca să poți reveni la ea atunci când ai nevoie și ajută-mă să ducem informația la cât mai multe mămici: share, comment, tag & like. 🙌 Cu grijă,
Ela 💛

Din 6 în 6 ani, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un nou membru al familiei. 💗 Am spus mereu că este o diferență ideală de vârstă între copii, din punctul meu de vedere, pentru că am reușit să ne bucurăm la fiecare în parte de toate etapele importante, având ajutorul și înțelegerea frățiorilor mai mari. Recunosc însă că am avut și momente în care mă relaxa gândul că în sfârșit a devenit puțin mai independent copilul, pe la 5-6 ani și că putem să ne reluăm din activitățile de cuplu sau ieșirile mai dese cu prietenii. Și-apoi, pac, încă un bebeluș! 🫣 Suntem acum cu Nicholas în etapa în care ne bucurăm că merge la grădiniță și e băiat mare. Simțim de fiecare dată că, odată cu independența lor, vine și independența noastră de care ne e uneori extrem de dor. Dar, de fiecare dată când îi pun seara la culcare sau când îi găsesc dimineața cățărați peste noi în pat, îmi dau seama că mai mult decât de „libertatea” mea, cel mai dor îmi e de momentele lor de bebelușeală… Fiecare perioadă are magia ei, dar nimic nu se compară cu senzația de a-ți ține bebelușul mic, mic, mic în brațe… Vouă de ce perioadă din viață vă e mai dor? #ZiuaDorului
7. Uleiul begetal îl foloseai până acum la salate? De azi înainte îl vei folosi și pentru a îndepărta urmele de rugină de pe ochiurile de la aragaz. Înmoaie o cârpă în ulei și freacă bine zonele afectate.