Soluția MINUNE pe care cu SIGURANȚĂ o ai și tu acasă. Îți face aragazul ca NOU!

Soluția MINUNE pe care cu SIGURANȚĂ o ai și tu acasă. Îți face aragazul ca NOU!

Soluția MINUNE pe care cu SIGURANȚĂ o ai și tu acasă. Îți face aragazul ca NOU! Poți scăpa de grija grăsimilor de pe aragazul și cuptorul tău. Este foarte simplu. Vezi mai jos în articol de ce ai nevoie.

1. Dacă ai vase enervant de murtare, care nu vor să se curețe cu detergentul tău obișnuit, poți apela la o solușie din soda de rufe și săpun. Apoi spală cu apă din abundență.

Nu vei fi dezamăgită.

2. Pentru covorare imense, pentru care nu vreți să dați o avere la spălătorie puteși apela la următoare soluție de curățare acasă: Curățați covorul îmbinat în apa de la ceai. Iar pentru a reîmprospăta culorile nu aveți decât să îl ștergeți cu apă cu sare. Efectul este uimitor.

Un alt procedeu: se presara covorul cu sare, se ruleaza si se lasa timp de 2-3 zile, dupa care il puteti peria. Asa veti scapa si de pete.

3. Pentru mobila din lemn aveți nevoie de o atenție sporită. Trebuie să o ștergeți cu o cârpă îmbibată în oțet și imediat după curățați cu o cârpă curată până se înlătură petele. De altfel, puteți acoperi mobila cu un strat de ceară albă pe care să îl lustruiți cu o cârpă uscată. Mobila ta va arăta ca nouă.

4. Tapițeria de stofă îți dădea dureri de cap până acum? Cu ajutorul unei perii de haine sau lavete înmuiate într-o soluție formată din săpun și apă caldă totul va fi mult mai simplu. După curățare, șterge suprafața de câteva ori cu cârpa umezită în apă rece, stoarsă fooooooarte bine, apoi dă cu cârpa uscată.

FOLLOW ME

7. Uleiul begetal îl foloseai până acum la salate? De azi înainte îl vei folosi și pentru a îndepărta urmele de rugină de pe ochiurile de la aragaz. Înmoaie o cârpă în ulei și freacă bine zonele afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.