Test de PERSONALITATE: Alege 2 superputeri – cea pe care ți-o dorești cel mai mult și cea de care nu ai nevoie

În epoca modernă, sunt incredibil de populari diverși super-eroi. Desigur, fiecare dintre noi ar dori, de asemenea, să aibă abilități incredibile, de exemplu, să fie indestructibil sau să călătorească în timp.

Probabil te-ai gândit și în trecut la ce abilitate fantastică ți-ai alege dacă ai avea ocazia, și mai ales, cum ai folosi-o. În acest joc de imaginație constă și testul acesta. Uită-te la imaginea de mai jos și alege 2 super-puteri:

1. Abilitatea de a vedea viitorul

2. Capacitatea de a fi invizibil

3. Capacitatea de a călători în timp

4. Puterea fizică

FOLLOW ME

5. Abilitatea de a zbura

6. Abilitate de a vineca răniții și de a-i învia pe cei morți

7. Capacitatea de a le citi gândurile altora

8. Abilități mult-tasking

1) Cea pe care ți-o dorești cel mai mult

2) Cea de care crezi că ai nevoie cel mai puțin, fără de care ai putea trăi liniștit.

Interpretare
Deci, în testul nostru, fiecare superputere înseamnă calități umane, abilități și resurse care sunt destul de accesibile pentru tine în viața reală.

Prima superputere pe care ai ales-o simbolizează resursele și calitățile pe care le ai, dar nu le-ai identificat sau nu recunoști acest lucru, le refuzi existența. Ar trebui să trezești aceste abilități în tine, pentru că ele sunt acolo.

Cea de-a doua superputere – cea care te-a interesat cel mai puțin – simbolizează abilitățile pe care nu le ai, dar le cauți subconștient în alte persoane. Ai dori să ai un prieten sau un partener cu astfel de calități și acesta te-ar completa perfect. Activați căutarea unei astfel de persoane.

1. Abilitatea de a vedea viitorul

Această superputere în viața reală simbolizează calități precum capacitatea de a anticipa cursul evenimentelor, o intuiție perfectă și o înțelegere perfectă. Aceste calități avertizează împotriva acțiunilor nesăbuite și a influenței negative.

2. Capacitatea de a fi invizibil

Acestă abilitate semnifică faptul că ești viclean, inventiv, ai abilitatea de a trece cu bine peste cele mai dificile situații. „Întotdeauna iese la suprafață” – se spune despre o astfel de persoană ca tine.

3. Capacitatea de a călători în timp

Aceasta este abilitatea de a analiza cu atenție situația și de a trage concluzii fără a-ți repeta greșelile. Ai capacitatea de a-ți plănui bine și a-ți organiza acțiunile cu mult timp înainte, așa că nu prea poți să dai greș. Ai o gândire neconvențională, independentă de mediul înconjurător.

4. Puterea fizică

Este teama, duritatea spiritului, dorința de a pune totul pe linie pentru a-ți atinge scopul. Nu te temi de obstacole și, dacă este necesar, recurgi cu ușurință la folosirea forței.

5. Abilitatea de a zbura

Aceasta este libertatea de gândire, abilitatea de a a-ți fixa țeluri mărețe, de a vedea situația în ansamblul ei, și toate acestea se ridică deasupra zădărniciei și circumstanțelor zilnice. Ai abilitatea de a-ți asuma riscuri.

6. Abilitate de a vineca răniții și de a-i învia pe cei morți

Această superputere este un simbol al compasiunii, al milostivirii, al abilității de a sprijini alți oameni, inspirându-i cu încredere în ei înșiși.

7. Capacitatea de a le citi gândurile altora

Această putere semnifică simplitate, ai capacitatea de a-ți exprima în mod clar și hotărât poziția față de o situație, ai capacitatea de a spune „nu” și independența față de opinia altcuiva.

8. Abilități mult-tasking

Exprimă obiectivitate, concentrare, auto-disciplină și eficiență ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.