#TIPS&TRICKS

Test de personalitate: Ce spune despre tine felul în care ții TELEFONUL

Scris de Laura P la 07 noiembrie 2017

Ce actiune vedem cel mai des in jurul nostru? Corect! Tastarea pe smartphone. Fiziniomia este lipsita de putere in fata unui om care este in permanenta cu ochii in ecran. Cu toate astea, mainile raman la vedere.

Iata un test pe care il poti aplica si tu pe viitor, cu cei apropiati.

Publicitate


1. Liderul ideologic


Este foarte greu sa fiti provocat la o cearta. Stiti exact ceea ce vreti si cum trebuie sa procedati. Nu va este frica de multa munca, daca stiti ca este cu adevarat necesar. Credeti ca binele comun este intotdeauna mai important decat cel personal. Sunteti o persoana ce ii respecta si apreciaza pe ceilalti pentru calitatile lor de conducere.

2. Sufletul companiei

Publicitate

Atitudinea dvs. prietenoasa si pozitiva va ajuta sa deschideti usi ce le sunt altora inchise. Pentru tine, viata sociala este extrem de importanta. Va integrati foarte rapid si stiti cum sa va faceti prieteni noi. Uneori puteti fi pretentios, dar este de inteles.

3. Generatorul de idei

Sunteti o persoana stralucitoare, dar putin conflictuala in anumite momente. Aveti abordari originale si un million de idei noi. Energia dvs este in plina desfasurare, dar nu pentru mult timp. Este pacat sa va confruntati cu monotonia serviciului, devenind un om plictisitor. Tot ce trebuie pentru a fi fericit este sa schimbati cat mai multe locuri si activitati.

Publicitate

4. Empaticul

Sunteti o persoana fascinata de frumusetea lumii inconjuratoare si un cunoscator al artei. Construiti relatii pe termen lung, dar evitati exteriorizarea sentimentelor. Nu se poate spune ca aveti multi prieteni, dar cei pe care ii aveti sunt, cu siguranta, adevarati. Sunteti adorat de copii si de animale.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--