TEST DE PERSONALITATE: Vezi ce spune despre tine felul în care ții VOLANUL

Mulți șoferi, mai ales cei cu experiență, conduc mașina aproape în mod inconștient și nu mai sunt atenți la mâinile lor. Acest lucru poate spune multe despre firea lor. Iată ce semnifică diversele modalități de a-ți ține mâinile pe volan:

1. Minimalist


Încerci să trăiești cât mai simplu posibil. Preferi să ai alături câțiva prieteni apropiați decât o mulțime de tovarăși. Asta nu înseamnă că ești plictisitor – oamenii te apreciază pentru stilul tău și pentru filozofia ta de viață nedramatică.

2. Rațional


Ești o persoană foarte rezonabilă și rațională. Familia apreciază că se poate baza mereu pe tine și că poți lua mereu deciziile corecte. Ai adesea schimbări de dispoziție, dar încerci să controlezi asta.

3.Pacifist

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


Nu suporți conflictele. Dacă ai ridicat vreodată tonul, a fost într-o situație excepțională. Nu suporți ostilitatea și încerci mereu să rezolvi problemele.

4. Perfecționist


Îți ții mîinile așa cum ai învățat la școala de șoferi deoarece totul ar trebui făcut corect. De fapt, „totul ar trebui făcut corect” este deviza ta, datorită căreia ai avut succes în viață. Oamenii din jur vor să fie ca tine.

5. Panicat


Te lupți adesea cu anxietatea. Verifici lucrurile de 2-3 ori ca să te asiguri că totul e în ordine. Membrii familiei încearcă mereu să te ajute să te calmezi, fiindcă știu că ești, de fapt, o persoană minunată.

6. Aventurier


Ești o persoană cu adevărat iubitoare de aventuri. Săritul cu parașuta, condusul pe trasee ciudate sau înotul alături de rechini – toate sunt floare la ureche pentru tine. Poate că persoanele apropiate nu îți împărtășesc stilul de viață, dar cu siguranță îl respectă.

7. Tipul cool


Ești dezinvoltura întruchipată și rămâi calm în orice situație. Trăiești de parcă ar fi vacanță în fiecare zi și nu vrei să se schimbe nimic. Cei dragi vin la tine atunci când au nevoie să se relaxeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.