TEST DE PERSONALITATE: Vezi ce spune despre tine felul în care ții VOLANUL

Mulți șoferi, mai ales cei cu experiență, conduc mașina aproape în mod inconștient și nu mai sunt atenți la mâinile lor. Acest lucru poate spune multe despre firea lor. Iată ce semnifică diversele modalități de a-ți ține mâinile pe volan:

1. Minimalist


Încerci să trăiești cât mai simplu posibil. Preferi să ai alături câțiva prieteni apropiați decât o mulțime de tovarăși. Asta nu înseamnă că ești plictisitor – oamenii te apreciază pentru stilul tău și pentru filozofia ta de viață nedramatică.

2. Rațional


Ești o persoană foarte rezonabilă și rațională. Familia apreciază că se poate baza mereu pe tine și că poți lua mereu deciziile corecte. Ai adesea schimbări de dispoziție, dar încerci să controlezi asta.

3.Pacifist

FOLLOW ME


Nu suporți conflictele. Dacă ai ridicat vreodată tonul, a fost într-o situație excepțională. Nu suporți ostilitatea și încerci mereu să rezolvi problemele.

4. Perfecționist


Îți ții mîinile așa cum ai învățat la școala de șoferi deoarece totul ar trebui făcut corect. De fapt, „totul ar trebui făcut corect” este deviza ta, datorită căreia ai avut succes în viață. Oamenii din jur vor să fie ca tine.

5. Panicat


Te lupți adesea cu anxietatea. Verifici lucrurile de 2-3 ori ca să te asiguri că totul e în ordine. Membrii familiei încearcă mereu să te ajute să te calmezi, fiindcă știu că ești, de fapt, o persoană minunată.

6. Aventurier


Ești o persoană cu adevărat iubitoare de aventuri. Săritul cu parașuta, condusul pe trasee ciudate sau înotul alături de rechini – toate sunt floare la ureche pentru tine. Poate că persoanele apropiate nu îți împărtășesc stilul de viață, dar cu siguranță îl respectă.

7. Tipul cool


Ești dezinvoltura întruchipată și rămâi calm în orice situație. Trăiești de parcă ar fi vacanță în fiecare zi și nu vrei să se schimbe nimic. Cei dragi vin la tine atunci când au nevoie să se relaxeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.