TEST DE PERSONALITATE: Vezi ce spune despre tine felul în care ții VOLANUL

Mulți șoferi, mai ales cei cu experiență, conduc mașina aproape în mod inconștient și nu mai sunt atenți la mâinile lor. Acest lucru poate spune multe despre firea lor. Iată ce semnifică diversele modalități de a-ți ține mâinile pe volan:

1. Minimalist


Încerci să trăiești cât mai simplu posibil. Preferi să ai alături câțiva prieteni apropiați decât o mulțime de tovarăși. Asta nu înseamnă că ești plictisitor – oamenii te apreciază pentru stilul tău și pentru filozofia ta de viață nedramatică.

2. Rațional


Ești o persoană foarte rezonabilă și rațională. Familia apreciază că se poate baza mereu pe tine și că poți lua mereu deciziile corecte. Ai adesea schimbări de dispoziție, dar încerci să controlezi asta.

3.Pacifist

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.


Nu suporți conflictele. Dacă ai ridicat vreodată tonul, a fost într-o situație excepțională. Nu suporți ostilitatea și încerci mereu să rezolvi problemele.

4. Perfecționist


Îți ții mîinile așa cum ai învățat la școala de șoferi deoarece totul ar trebui făcut corect. De fapt, „totul ar trebui făcut corect” este deviza ta, datorită căreia ai avut succes în viață. Oamenii din jur vor să fie ca tine.

5. Panicat


Te lupți adesea cu anxietatea. Verifici lucrurile de 2-3 ori ca să te asiguri că totul e în ordine. Membrii familiei încearcă mereu să te ajute să te calmezi, fiindcă știu că ești, de fapt, o persoană minunată.

6. Aventurier


Ești o persoană cu adevărat iubitoare de aventuri. Săritul cu parașuta, condusul pe trasee ciudate sau înotul alături de rechini – toate sunt floare la ureche pentru tine. Poate că persoanele apropiate nu îți împărtășesc stilul de viață, dar cu siguranță îl respectă.

7. Tipul cool


Ești dezinvoltura întruchipată și rămâi calm în orice situație. Trăiești de parcă ar fi vacanță în fiecare zi și nu vrei să se schimbe nimic. Cei dragi vin la tine atunci când au nevoie să se relaxeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.