#TIPS&TRICKS

10 idei de TATUAJE inspirate din DESNELE ANIMATE

Scris de Ela la 30 august 2017

Tatuaje pentru fete si nu numai, inspirate din desenele animate

Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari.

Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.

Publicitate

Modele de tatuaje

Dacă te gândești să îți faci un tatuaj, ar fi mai bine să începi cu un model micuț și drăguț. Iată câteva sugestii perfecte:


#1

#2

Publicitate

Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face. Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent.

Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

#3

Publicitate

După ce te-ai decis că vrei un tatuaj, trebuie să alegi cu multă grijă salonul în care urmează să te tatuezi. Asigură-te că ustensilele sunt sterile și nu te sfii să pui toate întrebările care îți trec prin minte. Dacă observi că artistul se eschivează și nu are răbdare, mai bine alegi alt loc.

#4

#5

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

#6

#7

Tatuaje pentru fete si nu numai, inspirate din desenele animate

Modelul tatuajului este, de asemenea, foarte important. Gândește-te că este un accesoriu care va sta mult pe pielea ta și trebuie să ți se potrivească. Alege cu multă grijă culorile și stilul. Înainte de a merge la salon e important să-ți pregătești pielea. Tatuajele nu se fac pe o piele proaspăt bronzată și trebuie să te hidratezi foarte bine înainte de a merge la salon.

#8

Cum se întreține un tatuaj imediat după aplicare:

  • se aplica ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori pe zi
  • se interzice apa firbinte pe tatuaj
  • nu trebuie să te expui la soare în prima săptămână
  • evită mersul la piscină și băile în apă fierbinte

#9

Metode prin care poți scăpa de tatuaje:

În zilele noastre, tatuajele și-au pierdut destul de mult sensul de permanent, pentru că poți scăpa de ele dacă îți dorești asta.

Metoda pe care o poți folosi depinde de dimensiunea tatuajului, de locul în care este făcut și de timpul care a trecut de când l-ai făcut.

Metodele prin care poți îndepărta un tatuaj sunt:

  • excizia, îndepărtarea unui strat de piele,
  • îndepărtarea tatuajului prin laser
  • prin folosirea unei soluții de sare pentru îndepărtarea culorii.

#10

Un tatuaj îți permite să-ți exprimi sentimentele și să păstrezi un moment pentru totdeauna.

Tatuajele sunt amintiri despre oamenii pe care îi iubești, despre cei pe care i-ai iubit și, cel mai important, despre tine. Deși oamenii încep să aibă mintea mai deschisă când vine vorba de tatuaje, ele sunt încă privite într-un mod oarecum negative, mai ales în lumea occidentală.

Citeste si articolul 12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--