10 SOLUȚII ingenioase care îți vor face viața mai PUȚIN enervantă

Trucurile mici, care te ajută să treci peste dificultățile de peste zi ne ușurează mult viețile. Iată unele pentru diverse ocazii – de la curățarea tastaturii până la a te simți confortabil pe tocuri:

1. Fă-ți o manichiură frumoasă

Dacă vrei ca oja ta să se întindă într-un strat subțire și să nu facă bule și să se usuce mai repede, pune-o la frigider pentru 15-20 de minute înainte de a o folosi.

2. Curăță geamurile perfect

Pentru a vedea care parte a geamului nu e curățată cum trebuie, șterge-l din exterior pe orizontală și în interior pe verticală.

FOLLOW ME

3. Scapă de sunetul robinetului care picură

Dacă sunetul robinetului picurând te irită, leagă o bucată de sfoară de capăt, astfel încât apa să se scurgă pe aceasta. Astfel nu te vei mai enerva atât de tare în timp ce aștepți să vină instalatorul.

4. Asamblează echipamentul fără părți extra

Pentru a așeza corect toate părțile unei tastaturi după ce o cureți, fă-i o poză înainte de a o demonta.

5. Scapă de mirosul de usturoi de pe mâini

Scapă de mirosul persistent de usturoi de pe mâinile tale spălându-te cu pastă de dinți pe mâini.

6. Mergi pe tocuri toată ziua

Ca să-ți fie mai ușor să mergi pe tocuri toată ziua, leagă-ți cu ceva cel de-al doilea și cel de-al treilea deget, laolaltă.

7. Cum să-ți găsești telefonul

Dacă ți-ai rătăcit telefonul prin apartament, tastează https://accounts.google.com/o/oauth2/cl?access_type=online&client_id=289722593072-1tp4g48pf1nr2er5njssr3bdu24v0mi0.apps.googleusercontent.com&redirect_uri=https://www.google.com/android/find/limited_oauthcallback&response_type=code&scope=https://www.googleapis.com/auth/android_device_manager_limited%20https://www.googleapis.com/auth/client_channel%20https://www.googleapis.com/auth/userinfo.email în bara adresei din browser-ul tău. Sistemul te va suna în 5 minute chiar dacă telefonul este pe vibrații.

8. Încălzește repede mâncarea

Orice fel de mâncare se va încălzi mai repede în cuptorul cu microunde dacă o așezi pe marginile farfuriei.

9. Scapă de pete

Pentru a obține o soluție universal pentru îndepărtarea petelor, amestecă detergent de vase și apă oxigenată în proporții egale. Aplică amestecul pe pată și vei vedea cum aceasta dispare cât ai bate din palme.

10. Amintește-ți și spune mai departe

Atunci când asculți sau citești o chestie pe care trebuie s-o ții minte, mestecă o gumă. Atunci când trebuie să reproduci informația cât mai precis posibil, mestecă gumă cu aroma respectivă – îți vei aminti mult mai ușor.

Citește și: 8 trucuri care îți vor SIMPLIFICA viața

De cele mai multe ori, obișnuim să aruncăm obiectele din casă, întrucât nu ne mai sunt utile, însă le putem refolosi, într-un mod inedit.

Vechile materiale din gospodărie pot fi reciclate și folosite în alte scopuri – iată câteva idei în acest sens:

1. Folosește elastice de cauciuc pentru a preveni căderea hainelor de pe umerașe

E un truc foarte ușor și util.

2. Transformă o sită colorată într-un ghiveci de flori.

E colorat, stilat și ieftin. Vopsește sita cu un spray și atașează niște lanțuri rezistente și agață ghiveciul cu florile tale favorite oriunde vrei.

3. Suport pentru agrafele de păr

Poartă-l mereu în geantă. Doar înlocuiește eticheta cu un material cu model și gata.

4. Organizează-ți blugii cu ajutorul cârligelor de baie

Astfel vei putea să ajungi mai repede la ei e dimineață. Agață-i de găicile pentru curea.

5. Transformă tocul vechi pentru ochelari într-o trusă pentru cusut

Repară imediat orice articol de îmbrăcăminte deteriorate.

6. Lanterne magice din borcane cu capac

Creează o lumină feerică în curtea ta cu ajutorul acestor borcane.

7. Transformă tricourile vechi în fețe de pernă

Astfel te vei putea ghemui cu o carte bună lângă niște perne cochete.

8. Un suport frumos pentru cercei

Îndepărtează cu atenție sticla de la o ramă foto și pune niște frânghii dintr-o parte într-alta. Adaugă-ți acolo cerceii.

Citește și: 10 TRUCURI care te vor ajuta să ai o casă CONFORTABILĂ

Spațiul în care trăim ne poate schimba radical comporamentul, gândirea și starea generală. Acest lucru a fost testat în diverse ocazii și cu siguranță ai avut acest sentiment. E ușor de observat cum starea de spirit se schimbă atunci când ești într-un loc decorat cu gust. Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni acordă importanță sfaturilor designerilor de interior, care sunt instruiți să decoreze o casă frumos și echilibrat din punct de vedere compozițional.

Sentimentul de a avea propria casă este unul minunat. Casa ta este acel locșor unde te poți refugia și te bucuri de liniștea și confortul pe care ți-l oferă. Din lipsă de timp și de bani, cu siguranță nu e forte simplu să renovezi casa de câte ori ți-ai dori.

Cu toții ne dorim ca locuințele noastre să fie frumoase și confortabile – iar pentru a obține asta, trebuie să fim atenți la mici detalii. Nu e chiar atât de greu pe cât s-ar părea, trebuie doar să îți pui mintea și imaginația la contribuție. Nu e nici foarte scump, deoarece îți poți înfrumuseța casa cu niște elemente confecționate chiar de tine.

Iată câteva idei:

#1

Creearea unui covor luxos cu ajutorul unor pietre adevărate – arată foarte elegant

#2

2-cana-379x1200-9757592

Cum să transformi o cană într-una foarte chic – un truc cât se poate de util

#3

Cum să faci un abajur cu ornamente din dantelă – încântător

#4

Creează un suport nou, original, pentru tacâmuri

#5

Confecționează o ramă superbă din carton pentru oglindă

#6

Orașul din cablu – o idee tare ingenioasă

#7

O ramă foto cât se poate de creativă

#8

Un mod ușor și rapid de a crea un ghiveci pentru flori stilat – atât de frumos!

#9

Un punct central al încărcătoarelor într-o cutie frumoasă

#10

O idee ingenioasă pentru a împiedica trântirea sertarelor și a ușilor dulapurilor

Folosește gume de șters și lipici. Taie guma în felii subțiri, apoi lipește-le pe scheletul / tocul ușii, care va deveni astfel silențioasă.

Citește și: 9 trucuri simple care-ți vor face casa să STRĂLUCEASCĂ de CURĂȚENIE

Pentru mulţi dintre noi curăţenia e cea mai plictisitoare sarcină din lume. Vestea bună e că poţi face curat într-un mod rapid și simplu, dacă știi câteva trucuri de bază. Toate femeile își doresc o casă care să strălucească de curățenie! Iată câteva trucuri care te vor ajuta!

Cum să cureți cele mai murdare lucruri din baie?

1. Perdeaua va arăta ca nouă dacă freci zonele murdare cu o soluție de apă normală și apă oxigenată, în cantități egale.

2. Pentru a curăța periuțele de dinți și pentru a ucide toți germenii, înmoaie-le în oțet timp de o oră, apoi spală-le bine cu apă.

3. Înmoaie bureții folosiți în părți egale de apă caldă și oțet timp de o oră, apoi spală-i bine cu apă curată și usucă-i.

Cum să albești cada

4. Apa oxigenată te ajută să îndepărtezi calcarul, petele de calciu și petele galbene. Pulverizeaz-o pe suprafața căzii, așteaptă jumătate de oră și apoi clătește cu apă caldă.

5. Poți curăța cada pulverizând întâi bicarbonat de sodiu, așteptând câteva minute și apoi turnând oțet. Curăță apoi cu o perie delicată și clătește cu apă caldă.

6. Soluția de acid citric îndepărtează eficient petele galbene. Ai nevoie de un pachet de acid citric și o cană de apă. Aplică amestecul cu un burete pe cadă și așteaptă 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă.

Cum să îndepărtezi calcarul de pe vasul de toaletă

7. Folosește un amestec de acid citric și amidon de porumb pentru ca vasul de toaletă să strălucească la fel ca la început.

Cum să cureți zonele dintre plăcile de faianță

8. Poți scăpa de mucegai, pete întunecate și depunerile de calcar din zonele înguste folosind o lumânare albă de parafină. Freacă zonele respective cu capătul bont. Asta va preveni și depunerile viitoare de mucegai.

9. Toarnă bicarbonate de sodiu într-un bol și folosește o periuță veche de dinți înmuiată în apă pentru a curăța zonele murdare dintre plăci. După aceea, clătește cu apă caldă. Podeaua sau pereții vor arăta ca noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.