3 METODE prin care să SLĂBEȘTI fără să te ÎNFOMETEZI

În societatea de azi, în care se promovează, de cele mai multe ori, imaginea unei femei slabe și înalte, multe doamne și domnișoare își propun să mai dea jos câteva din klogramele în plus, apelând adesea la exerciții fizice istovitoare și la diete drastice care le pun serios în pericol sănătatea.

Dacă nu ești mulțumită de felul în care arăți și vrei să mai slăbești, trebuie să știi că poți scăpa de câțiva centimetri din talie în moduri mai acceptabile:

1. Respirând


Principala regulă a gimnasticii respirației spune că ar trebui să inspiri și să expiri nu cu pieptul, ci cu stomacul. O talie subțire, abdomen plat, mușchi abdominali puternici – le poți avea pe toate dacă faci întregul set de execiții de respirație.

2. Alternând dușurile

Această metodă e destul de simplă și e însoțită adesea de alte proceduri. Când termini dușul, schimbă de câteva ori apa caldă cu cea rece. Aceste alternări nu numai că te vor scăpa de greutatea în exces, dar vor elimina și aritmia, obezitatea, hipertensiunea primară și celulita. Există, însă, și câteva contraindicații.

FOLLOW ME

3. Masajul


Cele mai bune tipuri de masaj anti-grăsime sunt cele care folosesc ventuze, apă, miere. Acestea desprind grăsimea depozitată, îmbunătățesc circulația sanguină în fața abdomenului și reglează motilitatea intestinală. Poți urma aceste proceduri chiar în casa ta sau poți merge la saloane specialiate. Ar trebui făcute sistematic și în cicluri.

sursa: brightside.me

 

Citește și: 7 EXERCIȚII care te vor ajuta să scapi de GRĂSIMEA de pe SPATE și din LATERALE

Adesea uităm de spatele nostru pur şi simplu pentru că nu-l vedem. Nu observăm că ne aplecăm, fiindcă mușchilor le lipsește activitatea fizică. Rezultatul e că mușchii devin slabi, apărând niște cute enervante. Iată, deci, câteva exerciții simple, dar eficiente pentru a-ți tonifica mușchii spatelui, pe care le poți face acasă, timp de 2-3 săptămâni:

1. Aplecări înainte

Stai dreaptă, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor. Apleacă-te în față, fără să-ți îndoi genunchii. Încearcă să ating podeaua cu mâinile.

2. Aplecări laterale

Stai dreaptă, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor. Ridică o mână și pune palma pe ceafă. În mâna cealaltă ține o ganteră. Coboar-o, aplecându-te ușor.

3. Flotări

Stai în poziție de scândură. Schimbă centrul de gravitație către brațe. Coboară-ți corpul, îndoindu-ți brațele de la coate. Revino la poziția inițială.

4. Poziția fundă

Stai pe burtă, cu brațele întinse. Curbează-ți spatele, ridicându-ți capul, brațele și picioarele în același timp. Apucă-ți gleznele. Inspiră adânc. Stai în această poziție timp de câteva secune. Expiră, relaxează-ți mușchii, apoi revino la poziția inițială.

5. Superman

Stai pe burtă, cu brațele și piicioarele întinse. Ridică-le în același timp, curbându-ți spatele. Stai în această poziție timp de câteva secunde, apoi revino la poziția inițială.

6. Ridicări ale spatelui pe o minge

Stai pe burtă pe o minge. Fixează-ți picioarel pe podea, depărtate la nivelul umerilor. Pune-ți mâinile pe ceafă. Ridică-ți și coboară-ți umerii și spatele, ținându-ți spatele drept.

7. Podul

Acest exercițiu e foarte eficient pentru spate, dar ar putea fi periculos. Încearcă să-l faci numai de câteva ori pe săptămână. Stai pe spate, cu picioarele îndoite de la genunchi. Presează-ți palmele pe podea, deasupra capului. Ridică-ți încet șoldurile, apoi umerii, curbându-ți spatele. În punctul cel mai înalt, menține poziția timp de câteva secunde. Încearcă să revii la poziția inițială coborându-ți ușor spatele spre podea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.