Copilul tău este născut în zodia Rac? Iată ce trebuie să știi

Copilul tău este născut în zodia Rac Iată ce trebuie să știi

Copilul bolnav de cancer se simte cel mai bine acasă, înconjurat de familie, precum și de imagini, sunete și mirosuri familiare. Dacă stilul de viață al familiei dvs. este mai aventuros și sunteți mereu în mișcare, copilul dumneavoastră Rac va trebui să aducă cu el ceva care poate acționa ca o ancoră pentru casă. O pătură moale preferată sau o jucărie de pluș prețioasă ar putea funcționa bine.

Tradițiile și orarele îl liniștesc, de asemenea, pe copilul Rac, așa că este foarte important să împărțiți mesele în familie în mod regulat și să stabiliți o rutină de baie și de culcare pe care să o urmeze. Copiii Rac sunt prudenți și sensibili prin natura lor și pot fi ușor copleșiți de situațiile zgomotoase și haotice. Micuțul dumneavoastră ar putea prefera o după-amiază liniștită în care să coacă prăjituri decât o zi la bâlciul local.

Oferiți-i copilului dumneavoastră cu cancer o plantă mică sau un animal de companie de care să aibă grijă, deoarece va ști ce trebuie să facă aproape instinctiv. Îngrijirea este în natura lor. Treaba ta, ca părinte al lor, va fi să le oferi un mediu familial stabil și multă afecțiune plină de iubire, deoarece securitatea emoțională este una dintre principalele preocupări ale micuțului tău.

Hrana este, de asemenea, importantă pentru copiii Rac. Mesele regulate, sănătoase și simple li se vor potrivi cel mai bine.

Și, în sfârșit, copiii Rac au nevoie de intimitatea lor. Ei sunt mai vulnerabili emoțional decât majoritatea, iar atunci când se simt amenințați, se vor retrage în ei înșiși până când viața pare din nou sigură. Lăsați-i să se ocupe de lucruri în felul lor, iar apoi încurajați-i cu blândețe să vorbească despre sentimentele lor.

Te-ar putea interesa și: 6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

FOLLOW ME

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.