8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

Bebelușii de vară sunt deja destul de norocoși. Nu trebuie să își facă griji că petrecerile de ziua lor de naștere sunt umbrite de sărbătorile importante, plus că există și vremea superbă! Dar bebelușii din iulie sunt deosebit de norocoși. Potrivit unor studii, bebelușii din iulie ar putea avea unele avantaje față de noi ceilalți, datorită faptului că toată acea lumină solară suplimentară le oferă vitamina D în primele lor luni fragede, ceea ce îi ajută să crească mai sănătoși și chiar mai înalți. Iată alte câteva date amuzante despre bebelușul tău din iulie…

Semnul de horoscop al bebelușilor din iulie este Rac sau Leu

Dacă bebelușul tău din iulie este născut între 1 și 22 iulie, atunci este Rac, care este semnul cardinal de apă și este reprezentat de crab. Racul este plin de compasiune, foarte sensibil și iubitor… dar atenție! Bebelușii Rac au tendința de a se retrage din punct de vedere emoțional (așa că acesta este semnalul mamei sau al tatălui de a le oferi o mulțime de instrumente pentru a învăța cum să facă față acestor sentimente mari). Dacă bebelușul tău s-a născut între 23 și 31 iulie, atunci este Leu. Leii sunt loiali, încrezători și plini de carismă, ceea ce este fără îndoială motivul pentru care semnul este reprezentat de leul regal. Și, în timp ce Leii se bucură de lumina strălucitoare a atenției celorlalți, pot deveni irascibili atunci când această lumină este îndepărtată de ei.

Copiii din iulie au două flori

Potrivit Almanahului Fermierului, bebelușii din iulie se pot bucura de frumusețea și parfumul nu uneia, ci a două flori speciale la naștere: larkspur și nufărul de apă. Se spune că larkspur-ul simbolizează legăturile de iubire și fiecare culoare de larkspur are o semnificație specială bonus. De exemplu, rozul înseamnă nestatornicie, albul semnifică o dispoziție veselă, purpuriul simbolizează o primă dragoste, iar albastrul este asociat cu grația. A doua floare de naștere este nufărul de apă, despre care se spune că reprezintă puritatea și măreția.

Copiii din iulie au o piatră de naștere valoroasă

Rubinul este apreciat pentru că este cea mai valoroasă dintre toate pietrele prețioase. De fapt, este ținut într-o așa mare considerație încât hindușii antici îl numeau „regele pietrelor prețioase”. În calitate de rege al pietrelor prețioase, se spune că rubinul semnifică pasiunea, dragostea și succesul. Numele său provine din latinescul Rubeus, care înseamnă roșu.

Persoanele din iulie sunt la fel de însorite ca și luna lor de naștere

Știința ne poate spune multe despre modul în care oamenii pot crește și se pot schimba în timp. Într-un caz, cercetătorii au reușit să găsească o corelație între bebelușii născuți în luna iulie și perspectiva lor asupra vieții mai târziu. Se pare că bebelușii din luna iulie au o rată mai mare de „dispoziții însorite” și un risc mai mic de a dezvolta tulburări de dispoziție, inclusiv depresie, la vârsta adultă.

Bebelușii din iulie tind să aibă un mare autocontrol

Potrivit unui nou studiu, bebelușii din luna iulie au cea mai mare capacitate de autoreglare a vieții lor interioare emoționale, inclusiv de a-și controla agresivitatea, cum ar fi supărarea pentru că au pierdut un joc sau li s-a luat o jucărie. Sigur, va trebui să vă confruntați în continuare cu faza de copil mic, dar – sperăm că pentru părinții bebelușilor din iulie, poate că nu va fi atât de rău.

FOLLOW ME

Este posibil ca bebelușul tău din iulie să aibă o tendință artistică

Bebelușii născuți în luna iulie au mai multe șanse de a deveni artiști, potrivit unui raport de date de recensământ din Marea Britanie. Alte ocupații care au fost alcătuite în proporție covârșitoare din bebeluși de vară și iulie au inclus șoferii de tren și zidarii.

Copiii născuți în iulie au mai multe șanse să fie stângaci

Atunci când bebelușul tău va picta prima sa capodoperă, sunt șanse mari să o facă cu mâna stângă, cel puțin conform unui studiu. Cercetătorii au descoperit că bebelușii care se nasc în luna iulie au o șansă semnificativ mai mare de a se naște cu tendința de a fi stângaci.

Bebelușii din iulie sunt într-o companie cu adevărat minunată

Nu cunoașteți prieteni sau rude născuți în luna iulie? Nu-i nimic, micuțul tău pachet de adorabilități sărutat de soare se află totuși într-o companie destul de impresionantă. Printre celebritățile care împart ziua de naștere cu micuțul tău se numără Liv Tyler, Kevin Hart, Olivia Munn, Morgan Freeman, Tom Hanks și chiar și prințesa Anna însăși, Kristen Bell.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.