6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

Iunie este, de fapt, o lună excelentă pentru a primi un copil, iar statisticile dovedesc că bebelușii născuți în această lună au mult potențial. Fie că aștepți un Gemeni sau un Rac, singurul lucru la care ar trebui să te aștepți este un copil cu multă personalitate.

Copiii născuți în luna iunie au cele mai multe șanse să câștige un premiu Nobel

Se vorbește mult despre faptul că bebelușii din luna iunie ar putea fi dezavantajați din punct de vedere academic, deoarece sunt printre cei mai mici din clasele lor, dar se pare că acest lucru nu a reținut o mulțime de câștigători ai premiului Nobel. Din punct de vedere statistic, copiii născuți în luna iunie au cele mai mari șanse de a ajunge în cercul câștigătorilor premiului Nobel.

Este mai probabil ca ei să te țină treaz noaptea

Poate că toate acele idei grozave, câștigătoare ale premiului Nobel, le vin bebelușilor din iunie după lăsarea întunericului. Un studiu publicat în revista Sleep a constatat că persoanele cu zile de naștere primăvara și vara se culcă în general mai târziu decât cele născute toamna și iarna. Copilul tău din iunie are mai multe șanse să fie o bufniță de noapte.

Sunt mai predispuși la „pozitivitate excesivă”

Temperamentul hipertimic – adică o dispoziție însorită și optimistă – este mai des întâlnit la persoanele născute primăvara și vara. Vești bune pentru mămicile care așteaptă un copil în această lună.

Sunt mai predispuse la schimbări de dispoziție

Temperamentul ciclotimic este o altă caracteristică întâlnită mai des la bebelușii de vară. Acest lucru înseamnă că, deși sunt predispuși la pozitivitate, pot fi, de asemenea, afectați de schimbări de dispoziție, așa că atunci când pozitivitatea se stinge, se întâmplă repede. Din fericire, ei pot comuta înapoi la fel de repede.

Probabil că nu vor fi niște căutători de senzații tari

Studiile privind modul în care sezonul în care ne naștem influențează nivelurile de dopamină sugerează că un comportament de căutare a senzațiilor tari este mai frecvent la copiii născuți toamna și iarna. Copiii născuți în mai și iunie au avut cele mai scăzute niveluri, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să își asume riscuri mari decât verișorii lor născuți iarna.

FOLLOW ME

Sunt predispuși să fie înalți

Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au ajuns la concluzia că bebelușii născuți vara cresc mai înalți decât cei născuți în lunile mai reci. De asemenea, este mai probabil ca aceștia să aibă o greutate mai mare la naștere și să fie mai sănătoși la naștere, ceea ce face ca mamele care așteaptă un copil în această lună să fie foarte norocoase.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.