Horoscop săptămânal: 10 – 16 Februarie: Clipe grele pentru o zodie

Horoscop săptămânal: 10 – 16 Februarie: Clipe grele pentru o zodie. Citeste horoscopul de mai jos și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec – Horoscop săptămânal


Săptămana aceasta vine cu schimbări pentru nativii Berbec. Unele lucruri ale persoanalității tale au început să te deranjeze. Simți nevoia să schimbi tot ce nu-ți mai convine la tine. Și asta vei face. Adevătul este că partenerul de viață te ajută foarte mult să schimbi aceste lucrușoare la tine.

Taur – Horoscop săptămânal


O săptămână productivă. Aveți idei bune și colaborați foarte bine cu colegii de la birou. Spre sfârșitul săptămânii vei pleca într-o călătorie, însă nu în interes de serviciu. Veți merge să vă relaxați.

Gemeni – Horoscop săptămânal


O veste pe care o veți primi de la cineva din familie vă anunță că ceva trist s-a întâmplat. Este o săptămână grea pentru voi și veți trece prin clipe grele.

Rac – Horoscop săptămânal


Proiectele de la locul de muncă au început să devină din ce în ce mai complicate. Termenele limită sunt din ce în ce mai scurte, iar cerințele mult mai mari. Nu vă convine această situație. Veți încerca să rezolvați această nemulțumire cu decență, dar rezultatul nu va fi cel dorit de voi.

Leu – Horoscop săptămânal


Aveți parte de tensiuni în relația de cuplu. Partenerul de viață vă face reproșuri constante și acuze dure. Ați ajuns la capătul puterilor și vă gândiți serios la o despărțire. Însă, motivația săptămânii este, ceea ce nu te omoară te face mai puternic.

Fecioară – Horoscop săptămânal


o sătpămână interesantă și plină de emoție. O veche iubire își va face apariția în viața voastră. Cu gânduri de împăcare, sau nu, cert este că o să vă răscolească și veți păstra legătura, cel puțin în această primăvară.

Balanță- Horoscop săptămânal


Veți lega noi pritenii cu ușurință. Acesta este anul în care balanțele își vor schimba cursul vieții. În lunile ce urmează, până în august, o să întâlniți diferite persoane care vă vor ajuta să schimbați direcția așa cum vă doriți.

Citește și: Ce cadouri NU trebuie să îi faci partenerului de Valentine`s Day!

Scorpion- Horoscop săptămânal


A sosit un moment în viața voastră. Indiferent că ceilalți pot cataloga acest eveniment drept trist, pentru voi este ca o gură de aer proaspăt și vă simțiți mai bine ca niciodată. Câștigați și o sumă frumușică de bani de pe urma acestui eveniment.

Săgetător – Horoscop săptămânal


Vreți să vă dezvoltați din punct de vedere persoanl. Așa că în această săptămână veți căuta cursuri, cărți și oameni care să vă ajute să accesați puterile pe care le dețineți, dar de care nu ați fost conștienți niciodată. Este momentul evoluției spirituale.

Capricorn – Horoscop săptămânal


Tensiunile au luat sfârșit pentru voi. Dar nu e suficient. Chiar dacă teoretic problemele au dispărut, nu vă simțiți împlinit. Există o serie de lucruri pe care trebuie să le rezolvați pentru a ajunge să vă bucurați cu adevărat de viață.

Vărsător – Horoscop săptămânal


Umează o perioadă în care se întrevăd acte. Fie că vorbim despre un partaj, deschiderea unei afaceri sau achiziționarea unor bunuri. Este o perioadă în care doriți să schimbați relațiile pe care le aveți cu cei din jur, doriți să le treceți la nivelul următor. Se poate chiar, pentru nativii aflați într-o relație de mai mult timp să ajungeți în fața altarului.

Pești – Horoscop săptămânal


Intrați într-o perioadă bună, atât din punct de vedere financiar cât și relațional. Puteți pune bazele unei adevărate afaceri, sau să începeți o relație amoroasă de care aveați nevoie de foarte mult timp.

O săptămână bună! Nu uitați că în viață momentele grele sunt făcute pentru a ne ajută să ne bucurăm mai mult de momentele frumoase!

Citește și: 7 greșeli pe care le fac părinții în primul an de viață al bebelușului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.