Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021. Racii au șansa de a porni o afacere

Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021. Racii au șansa de a porni o afacere

Horoscopul săptămânii viitoare, pentru perioada 22-28 martie 2021. Toate zodiile vor avea o săptămână plină de surprize. Rămâne de văzut cine are mai mult noroc și cine are o săptămână mai dificilă.

Horoscopul săptămânii 22-28 martie

Întreaga perioada va fi marcată de influența unui fenomen astronimic de care poți citi aici: Venus în Berbec, din 21 martie. Zodiile care rămân alături de partener pe viață

În ultima zi a săptămânii, alt fenomen marchează zodiile: Lună plină în Balanță, din 28 martie. Care e mesajul pentru zodia ta

Dar să vedem previziunile pentru fiecare zodie în parte, recomandate de astrologi.

♈ BERBEC

Ai o săptămână în care planul iubirii e puternic influențat de Venus, care se află în zodia ta! Te concentrezi mult pe relația ta, acorzi timp și atenție partenerului și ești răsplătit cu afecțiune. Dacă ești singur, ai mari șanse să întâlnești iubirea.

♉ TAUR

Pentru tine, următoarele zile vin cu noroc. Practic, orice faci, îți iese! Un moment oportun pentru a începe o campanie, un proiect, pentru a participa la întâlniri, conferințe și interviuri. Cel mai mare succes al tău vine pe planul comunicării și al socializării.

FOLLOW ME

♊ GEMENI

O pasiune mai veche revine în viața ta. Poate fi vorba despre un om, dar și despre o activitate, sau un hobby. Te bucuri mult de acest lucru și reușești să îți iei energia din reîntâlnirea cu persoana sau obiceiul despre care e vorba. O săptămână preponderent bună, dar ai grijă la sănătate.

♋ RAC

Descoperi că cineva din viața ta a jucat un rol timp de multă vreme și acum cad măștile! Vestea vine ca o lovitură și ai inima plină de durere. Este o săptămână în care nu simți că ești fericit și ai senzația că îți lipsește ceva.

♌ LEU

Pe plan financiar și profesional stai grozav! Banii curg, de parcă pică din cer, iar munca ta devine simplă, dar satisfăcătoare. La polul opus stă viața amoroasă, care este neîmplinită. Te cerți mult și des cu partenerul. Ai grijă la ce zici!

♍ FECIOARA

Ești foarte prins într-o situație care nu te privește neapărat, dar în care simți că poți ajuta. Este adevărat, reușești să aplanezi un conflict și să fii de mare ajutor. Trebuie totuși să fii atent să nu te pierzi pe tine în acest demers!

♎ BALANȚĂ

O dependență te macină destul de mult și încerci să scapi de ea. Nu te da bătut și nu te rușina să ceri ajutorul. Cineva mai în vârstă îți dă curaj, datorită unui sfat bun.

♏ SCORPION

Faci o boacănă și tragi tare să o rezolvi. Ai o stea norocoasă și te afli sub protecția astrelor, drept urmare reușești să rezolvi totul. Este important ca în această săptămână să acorzi o importanță deosebită sănătății și să participi la analize si controale de rutina.

♐ SĂGETĂTOR

Ai probleme la serviciu și nu reușești nici să te concentrezi foarte bine. Dacă ești elev, student sau urmezi un curs, încearcă să-ți dai tot interesul pentru a da randament, căci e posibil să pierzi anumite beneficii. Poți apela la tehnici de relaxare și de concentrare.

♑ CAPRICORN

Discuți deschis cu cineva drag despre problemele tale, iar acest lucru îți dă putere și încredere. Reușești să munți și munții dacă îți pui mintea! Este o săptămână fabuloasă pe orice plan și totul se schimbă în bine pentru tine!

♒ VĂRSĂTOR

Principiile tale te împiedică să accepți o propunere despre care alții îți zic că e o șansă rară. Tu faci ceea ce ți se pare corect și chiar dacă poate dai cu piciorul unei ocazii deosebite, tu ai inima ușoară. Ai încredere în tine, vei ieși victorios!

♓ PEȘTI

Ești norocosul săptămână, mai ales după o perioadă grea. Poate nu începe promițător, dar Venus are grijă să îți arate calea! Ce ai de făcut? Lasă-te în voia sorții și profită de absolut orice oportunitate îți iese în cale. Așa vei reuși să ai succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.