Te trezești dimineața cu patul plin de păr? Uite ce semne vrea CORPUL tău să-ți transmită

Te trezești dimineața cu patul plin de păr? Uite ce semne vrea CORPUL tău să-ți transmită. Este normal să pierdem în jur de 100 de fire de păr pe zi, însă dacă te trezești cu patul plin de păr, acesta este un semn că organismul tău are nevoie de ceva. De ce anume? Veți afla din acest articol. Înainte de a intra în subiect trebuie să vă dăm și o veste bună: această problemă poate fi ușor remediată și nu este motiv de panică. O dată ce cauza va fi depistată. procesul de tratare poate începe, iar atât organismul, cât și părul tău îți vor mulțumi.

Experții numesc acest lucru drept Alopecie difuză sau Alopecie areată. Cele mai frecvente cauze care duc în acest punct sunt:

-prezența unei infecții în organism, care declanșează o febră ridicată;
-o alimentație deficitară în proteine, fier sau vitamine;
-dezechilibre hormonale (sarcina, nașterea, menopauza);
-boli hepatice;
-operații severe.

Pe lângă aceste motive care sunt considerate speciale, principalul motiv care atacă întreaga populație a globului pământesc este nimeni altul decât stresul. Indiferent de unde pleacă stresul tău, fie că vorbim despre locul de muncă și energia pe care o elimini în urma exercitărilor acțiunilor profesionale, fie că vorbim despre o relație defectuoasă cu o persoană apropiată, sau chiar o traumă din trecut prin care treci cu greu, stresul își va face loc în viața ta și poți pierde chiar și porțiuni mari de păr.

Perioada aceasta grea prin care trece umanitatea în urma noului virus depistat va lăsa semne asupra podoabei capilare a fiecăruia dintre noi. Trebuie să recunoaștem că teama de a nu fi loviți de nemilosul virus este destul de mare astfel încât stresul să se poată dezvolta pe baza altor presiuni pe care le avem. Așadar, trebuie să încercați să gândiți pozitiv și să eliminați stresul din viața voastră, iar un șampon home-made împotriva căderii părului vă poate susține acest demers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.