Un NOU antrenament pentru picioare care ARDE grăsimea. Te poate ajuta să îți întinerești corpul

Un NOU antrenament pentru picioare care ARDE grăsimea. Te poate ajuta să îți întinerești corpul

Făcând un exercițiu zilnic poate fi mai util decât să mergi la sală o dată pe săptămână. Exercițiul perfect: nu necesită echipament special – doar o sticlă de apă – și durează doar 15 minute. Veți fi șocat de rezultate.

Exercitarea flaconului poate părea prea simplă – cine nu poate ține o sticlă între picioare? Pe lângă faptul că activează coapsa interioară și exterioară, gluturile, mușchii abdominali și partea inferioară a spatelui, straturile de grăsime devin mai subțiri, iar mușchii picioarelor și întregul corp se tonifiază.

Cum se face:


Trebuie să luați o sticlă (cu cât diametrul este mai mare, cu atât mai bine), așezați-o înaltă între picioare – direct sub cârlig.
Puneți-vă picioarele paralele și cât mai aproape unul de celălalt.
Strângeți sticla, folosind coapsele interioare.
Un NOU antrenament

Un NOU antrenament pentru picioare care ARDE grăsimea

Apoi adăugați mișcări pelvine – strângeți mușchii adânci ai stomacului și mutați-vă spatele dintr-o arcuție într-o poziție rotunjită și apoi înapoi, trăgând pelvisul înainte (așa cum se arată în ilustrația de mai sus).
Efectuați toate mișcările încet și treptat, fără intensitate inutilă și fără încordarea genunchilor.

Diferite niveluri ale antrenamentului:

Beneficii pentru sănătate

FOLLOW ME

Este important să faci acest exercițiu la toate cele 3 niveluri – începând cu cel mai ușor. Cu cât sticla este mai mică, cu atât este mai dificil să o țineți.

1. Sticla este ridicată în zona crucii, stoarsă între coapse.

2. Sticla se află chiar la mijloc între crotch și genunchi, stoarsă între coapse.

3. Sticla se strecoară între genunchi.

Cu acest exercițiu, sticla este necesară doar pentru a simți munca mușchilor. În viitor, nu veți avea nevoie de ajutorul unui obiect, așa că va fi posibil să efectuați exercițiul în orice loc, în orice moment – ca în timp ce stați la coadă, de exemplu!

Citește și: CE înseamnă când simți furnicături în picioare 

Beneficii pentru sănătate:

Pe lângă tonusul muscular evident și reducerea grăsimii corporale, exercițiul cu sticla activează podeaua pelvină, reduce durerile de spate și acționează pentru a elimina problemele de sănătate ale femeilor (cum ar fi slăbiciunea sfincterului urinar, prolapsul uterin și alte probleme). De asemenea, întărește semnificativ mușchii abdomenului, ceea ce îmbunătățește activitatea colonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.