Piatra de naștere pentru fiecare lună. Ce să porți în funcție de data la care te-ai născut

Piatra de naștere pentru fiecare zodie

Tradiția pietrelor de naștere există de atât de mult timp, încât probabil crezi că lista pietrelor prețioase este, um, stabilită în piatră, nu-i așa? Greșit. În ciuda faptului că acest concept își are rădăcinile încă din vremurile biblice, lista a fost actualizată chiar acum doi ani.

Esența listei americane moderne a fost creată în 1912 de către Asociația Națională a Bijutierilor, grupul care este cunoscut astăzi sub numele de Jeweler’s of America. A fost un efort de a organiza pietrele prețioase care au fost asociate cu diferite luni de-a lungul secolelor. După acest moment de referință, ai putea crede că lista ar fi încă completă, dar nu. În 2016, Jeweler’s of America a adăugat spinelul la luna august. Președintele și directorul general al JA, David Bonaparte, a declarat pentru National Jeweler: „În anumite momente din istorie, când există un apel puternic din partea pasionaților de pietre prețioase pentru a extinde lista pietrelor de naștere oficiale, Jewelers of America crede în recunoașterea importanței pietrelor prețioase semnificative din punct de vedere istoric și în oferirea iubitorilor de pietre prețioase o alegere care să se potrivească preferințelor lor.”

PIETRE DE NAȘTERE PENTRU FIECARE LUNĂ

Pietrele de naștere sunt o introducere distractivă, populară și colorată în lumea pietrelor prețioase. Ele atrag publicul din întreaga lume, indiferent de sex, vârstă, naționalitate sau religie. Pietrele de naștere sunt purtătoare de secrete, atribute și tradiții care sunt unice pentru fiecare piatră prețioasă. Există nenumărate mituri și legende în jurul numeroaselor puteri și atribute diferite pe care le au pietrele de naștere. Indiferent dacă credeți sau nu în aceste legende, este greu să nu fiți de acord cu faptul că învățarea despre pietrele de naștere poate fi o experiență educativă și distractivă. Descoperă ce face ca piatra ta de naștere să fie o declarație puternică a celor mai bune calități ale tale!

Printre numeroasele povești despre influența terapeutică a pietrelor prețioase, este general acceptat faptul că purtarea unei pietre prețioase în luna în care este piatra de naștere îi sporește puterile de vindecare. Citiți mai departe pentru a afla ce alte efecte se crede că au pietrele prețioase, câte ceva despre istoriile lor, de unde provin și alte fapte amuzante. Deoarece nu există un mod prestabilit de a purta pietrele de naștere, majoritatea sunt ilustrate cu o bijuterie istorică și un design contemporan, ca o modalitate de a arăta o linie de fir prin timp a modului în care o piatră prețioasă a fost montată în bijuterii.

IANUARIE

FEBRUARIE

FOLLOW ME

MARTIE

APRILIE

MAI

IUNIE

IULIE

AUGUST

SEPTEMBRIE

OCTOMBRIE

NOIEMBRIE

DECEMBRIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.